INCABUSINESS NETWORKING. Dijous, 11 novembre 2021 / 12:30h.
Més control i seguretat durant les Fires i el Dijous Bo; 4 novembre 2021 / 19:30h. Centre Bit des d'IncaBusiness volem generar comunitat entre les empreses i els comerços de la ciutat
Dijous Bo amb molt de seny i responsabilitat. Comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquestes setmanes de màxima afluència a la nostra ciutat les qüestions de seguretat ciutadana estiguin ben cobertes.»
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/10/2021 - 12:32:00
L'esdeveniment serà conduït per Lilian Goberna, sòcia consultora de persones i estratègia a Go Consulting. Amb la seva experiència en recursos humans, ajuda les organitzacions a generar entorns de confiança

Més control i seguretat durant les Fires i el Dijous Bo. La sala de plens de l'Ajuntament d'Inca ha acollit una nova sessió de la Junta Local de Seguretat, amb la finalitat de coordinar el dispositiu especial que es durà a terme amb motiu de les Fires d’Inca i el Dijous Bo 2021.

La reunió ha comptat amb la participació del Batle d’Inca, Virgilio Moreno, la delegada del Gobierno, Aina Calvo, el director general d’Emergències, Jaume Barceló, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastián Oriol, el regidor de Fires, Antoni Peña, juntament amb representants dels diferents cossos de seguretat i diferents membres del Consistori, entre d’altres.

Pau Garcia-Milà (Barcelona, 1987) és emprenedor, empresari i comunicador. Va fundar la seva primera empresa, eyeOS, als 17 anys, que va ser posteriorment adquirida per Telefónica. Durant aquest període, Pau va ser nomenat Innovador

Durant la trobada, s’ha definit el dispositiu especial que es posaran en marxa per Fires i Dijous Bo amb la finalitat de garantir així la màxima coordinació entre els diferents cossos de seguretat. En aquest sentit, el batle Moreno ha explicat que «enguany disposarem del major dispositiu de seguretat i hi haurà molt més control que altres anys per garantir el compliment de les mesures vigents i assegurar que els ciutadans poden participar de les celebracions amb les màximes garanties».

Així doncs, s’ha aprovat reforçar la vigilància per garantir el compliment de totes les mesures vigents per fer front a la COVID-19. «Tot i que la situació ha millorat considerablement, no podem abaixar la guàrdia. És essencial, per tant, seguir les normes establertes i gaudir de les Fires i el Dijous Bo amb molt de seny i responsabilitat. Comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquestes setmanes de màxima afluència a la nostra ciutat les qüestions de seguretat ciutadana estiguin ben cobertes.»

D’aquesta manera, els diferents cossos de seguretat s’encarregaran, un any més, de vetllar per la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes i enguany sobretot d’evitar possibles aglomeracions de persones i garantir que es respectin les mesures bàsiques de prevenció.

Fira d’Emergències. Memorial Juan Cifuentes. En el marc de la primera Fira, diumenge se celebra la dècima «Trobada de Cossos d’Emergència», que enguany inclourà el primer «Memorial Juan Cifuentes». L’esdeveniment es durà a terme en el carrer dels Sabaters (polígon Son Matzarí) i comptarà amb la participació dels diferents cossos de seguretat. Hi haurà zona d’exposició, tallers i altres activitats organitzades pels cossos d’emergència de les Illes Balears. L’acte central del «Memorial Juan Cifuentes» serà diumenge a les 12 hores, en el Centre Bit.

INNOVAR EN UN MÓN CADA VEGADA MÉS RÀPID: Com afecten els nous models de comunicació a la innovació. PAU GARCIA-MILÁ. Dijous, 4 novembre 2021 / 19:30h. Centre Bit d'Inca. Les xarxes socials representen avui un element clau en la manera de comunicar. A través d'elles noves formes de comunicació sorgeixen i s'estableixen com a norma. La síntesi és cada vegada més la pauta a seguir, i això transforma la manera de transmetre idees, d’informar, i les relacions humanes.

Evidentment l'ecosistema de negocis no pot ser aliè a aquesta realitat i, sumat a la necessitat permanent d'innovar, ara més que mai tot ocorre a una velocitat vertiginosa. En aquesta conferència, Pau Garcia-Milà exposa des de la seva pròpia experiència tota una visió d'aquesta profunda transformació que ja s’està esdevenint i que ha arribat per quedar-se.

Pau Garcia-Milà (Barcelona, 1987) és emprenedor, empresari i comunicador. Va fundar la seva primera empresa, eyeOS, als 17 anys, que va ser posteriorment adquirida per Telefónica. Durant aquest període, Pau va ser nomenat Innovador de l'Any per la publicació del MIT TR-35, i va guanyar el premi dels Prínceps d'Astúries i de Girona “IMPULSA Empresa″.

Anys més tard el 2013 crea IdeaFoster, una acceleradora de processos d'innovació per a grans companyies, i en només sis anys va ser adquirida pel grup Advent Internacional. Avui dia, Pau coordina els seus treballs d'emprenedoria i d’inversor amb la docència en ESADE (on és professor del Màster en Digital Business), i en IMD, on és membre extern de l'equip investigador del centre de recerca VC2020. En el camp de la comunicació, és autor de quatre llibres sobre innovació, idees i comunicació, i ha col·laborat amb multitud de mitjans de comunicació.

INCABUSINESS NETWORKING. Dijous, 11 novembre 2021 / 12:30h. Museu del Calçat i de la Indústria. Des d'IncaBusiness volem generar comunitat entre les empreses i els comerços de la ciutat amb aquest networking (treball en xarxa). Participant-hi aconseguiràs donar a conèixer el teu negoci, ampliar la xarxa de contactes professionals i establir relacions professionals beneficioses d'una manera amena i distesa.

Agenda:

12.30 h – Benvinguda i objectius de la sessió.

12.45 h – Networking Quiz: petit concurs per conèixer els participants.

13.15 h – Dinàmica principal de treball en xarxa.

14.15 h – Tancament de l'esdeveniment i finger food.

L'esdeveniment serà conduït per Lilian Goberna, sòcia consultora de persones i estratègia a Go Consulting. Amb la seva experiència en recursos humans, ajuda les organitzacions a generar entorns de confiança en què els seus equips puguin sentir-se més motivats i compromesos per aconseguir resultats extraordinaris. Les seves àrees d'especialització són programes de lideratge, cohesió i desenvolupament d'equips, cultura corporativa, facilitació de reunions i esdeveniments de negocis, i avaluació de persones.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado