Amanda Fernández i Rubí, que actualment és la Directora General
Amanda Fernandez i Rubí: Conferència es portarà a terme el proper 25 d'octubre a les 20h a la sala La Fornal a Manacor. L'entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia; Les religions a l'escola
Ha exercit com a regidora i portaveu del grup municipal socialista de l'ajuntament Manacor, del qual n'ha estat primera tinent de batlle i regidora d'economia i promoció.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/10/2021 - 11:46:00
Pel que fa al seu currículum és diplomada en educació primària per la UIB i llicenciada en psicopedagogia per la UNED, també és experta universitària en diagnòstic i educació de l'alumnat amb alta capacitat per la UNED.

N'Amanda Fernandez i Rubí ens parlarà del per què de les religions a l'escola en el proper Dilluns de l'Obra. N'Amanda Fernández i Rubí, que actualment és la Directora General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, ens parlarà en el proper Dilluns de l'Obra de la idoneïtat o els avantatges d'impartir l'assignatura de religió als centres escolars.

Pel que fa al seu currículum és diplomada en educació primària per la UIB i llicenciada en psicopedagogia per la UNED, també és experta universitària en diagnòstic i educació de l'alumnat amb alta capacitat per la UNED. Durant la seva vida laboral ha treballat a diferent centres de primària, el darrer d'ells el CEIP Molí d'en Xema de Manacor, centre del que n'era també la cap d'estudis.

Ha exercit com a regidora i portaveu del grup municipal socialista de l'ajuntament Manacor, del qual n'ha estat primera tinent de batlle i regidora d'economia i promoció. Aquesta conferència es portarà a terme el proper dilluns dia 25 d'octubre a les 20:00 h a la sala La Fornal. L'entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado