Si están interesados, estos se pueden adquirir a través de la web Miniglú.es
Contenedores rosas para fomentar el reciclaje de envases de vidrio y la prevención del cáncer de mama en Sant Llorenç, recicla por ellas ya
Es por este motivo que se encuentra en la plaza de la iglesia de Sant Llorenç y hasta final del mes de octubre dos iglús rosas. Todo el vidrio que recicle allí, será pues, dado contra una buena causa.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/10/2021 - 13:52:50
Una iniciativa que tiene como objetivo movilizar a los ciudadanos a reciclar envases de vidrio para cuidar del medio ambiente y al mismo tiempo contribuir con una causa solidaria: la prevención del cáncer de mama.

Contenedores rosas para fomentar el reciclaje de envases de vidrio y la prevención del cáncer de mama. Ecovidrio, la entidad sin ánimo de lucro encargada de la gestión del reciclado de los residuos de envases de vidrio en España, ha puesto en marcha por sexto año consecutivo la campaña "Recicla vidrio por ellas".

Una iniciativa que tiene como objetivo movilizar a los ciudadanos a reciclar envases de vidrio para cuidar del medio ambiente y al mismo tiempo contribuir con una causa solidaria: la prevención del cáncer de mama. Y lo hace transformado los envases de vidrio depositados en los contenedores especiales para la ocasión en una donación a la Fundación Sandra Ibarra de Solidaridad Frente al Cáncer.

Además, Agatha Ruiz de la Prada ha diseñado un miniglú para la ocasión, y la recaudación conseguida a través de las ventas irá destinada a la Fundación Sandra Ibarra.

Es por este motivo que se encuentra en la plaza de la iglesia de Sant Llorenç y hasta final del mes de octubre dos iglús rosas. Todo el vidrio que recicle allí, será pues, dado contra una buena causa. Además, Agatha Ruiz de la Prada ha diseñado un miniglú para la ocasión, y la recaudación conseguida a través de las ventas irá destinada a la Fundación Sandra Ibarra.

Si están interesados, estos se pueden adquirir a través de la web Miniglú.es. Según los últimos datos relativos a 2020, los habitantes de Sant Llorenç hemos reciclado un total de 301 toneladas de envases de vidrio, lo que supone que cada habitante recicló de media 34,4 kg.

Contenidors roses per fomentar el reciclatge d'envasos de vidre i la prevenció del càncer de mama. Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha posat en marxa per sisè any consecutiu la campanya "Recicla vidre per elles". Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar als ciutadans a reciclar envasos de vidre per a cuidar del medi ambient i alhora contribuir amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama. I ho fa transformat els envasos de vidre dipositats en els contenidors especials per a l'ocasió en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer.

És per aquest motiu que trobareu a la plaça de l'església de Sant Llorenç des Cardassar i fins a final del mes d'octubre dos iglús roses. Tot el vidre que recicleu allà, serà doncs, donat contra una bona causa. A més, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú per a l'ocasió, i la recaptació aconseguida a través de les vendes anirà destinada a la Fundació Sandra Ibarra. Si esteu interessats, aquests es poden adquirir a través de la web Miniglú.es. Segons les últimes dades relatives a 2020, els habitants de Sant Llorenç des Cardassar hem reciclat un total de 301 tones d'envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 34,4 kg.

Inscripció a la 1ª Fira de producte i comerç local de Sant Llorenç des Cardassar. Tens un comerç ubicat al municipi de Sant Llorenç? Doncs no perdis l'oportunitat d'inscriure't a la 1ª Fira de producte i comerç local que es celebrarà a Sant Llorenç des Cardassar el pròxim 28 de novembre, de 10 a 15 h a la Plaça de l'Ajuntament.

La fireta està dirigida als productors locals i als comerços de Sant Llorenç des Cardassar: artesania, alimentació, productes agrícoles, producció tèxtil, producte ecològic, etc. L’Ajuntament facilitarà les paradetes de fusta, les taules i els punts de llum.

Si t’interessa participar-hi, només has d’emplenar el següent formulari (fins el 5 de novembre). Anima’t i participa! Donarem la benvinguda a les festes de Nadal amb animació de carrer i amb els productes que vulguis exposar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado