Covid 19, tasques no gens fàcils, ja que davant la incertesa inicial de la situació
L'Ajuntament de Son Servera ha volgut retre homenatge als voluntaris de l'agrupació de protecció civil del municipi amb un acte en el teatre municipal de La Unió
13 membres de l’Agrupació de Protecció Civil de Son Servera. Una vegada acabat l’acte més institucional, s’ha pogut gaudir d’una mostra dels recursos dels quals disposa l’agrupació per a la seva feina.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/11/2021 - 04:42:00
Son Servera ret homenatge als voluntaris de Protecció Civil amb un acte de reconeixement a la seva labor. També s’han pogut conèixer els recursos que empra l’agrupació en la seva tasca de servei voluntari a la ciutadania.

L'Ajuntament de Son Servera ret homenatge als voluntaris de Protecció Civil amb un acte de reconeixement a la seva labor. També s’han pogut conèixer els recursos que empra l’agrupació en la seva tasca de servei voluntari a la ciutadania.

L'Ajuntament de Son Servera ha volgut retre homenatge als voluntaris de l'agrupació de protecció civil del municipi amb un acte en el teatre municipal de La Unió on la batlessa, Natalia Troya al costat del Regidor de Policia, Sergio Valbuena i altres membres de la corporació municipal han lliurat als membres de l’agrupació els distintius de suport bàsic i essencial: medalles de reconeixement a la constància i als serveis prestats i medalles de reconeixement per la seva labor durant la pandèmia de la Covid 19.

La Unió on la batlessa, Natalia Troya al costat del Regidor de Policia, Sergio Valbuena i altres membres de la corporació municipal han lliurat als membres de l’agrupació els distintius de suport bàsic i essencial: medalles

L’acte ha començat amb l’entrega d’aquests reconeixements com a mostra d’agraïment a la tasca en benefici de tota la ciutadania de Son Servera que tots els membres de l’agrupació local duen a terme any rere any, tant pels seus serveis generals com, en especial, per la tasca que dugueren a terme durant els inicis de la pandèmia de la Covid 19. Unes tasques no gens fàcils, ja que davant la incertesa inicial de la situació no dubtaren a fer front a les seves pors personals per anteposar la salut pública de tothom.

Un agraïment extensiu també a les seves famílies «perquè ells i elles també pateixen les situacions de risc a què es puguin exposar els seus estimats, les hores de lleure que perden a favor dels seus actes socials…» com ha explicat en el seu discurs la batlessa, Natalia Troya.

En total s’han repartit 13 medalles entre els 13 membres de l’Agrupació de Protecció Civil de Son Servera. Una vegada acabat l’acte més institucional, s’ha pogut gaudir d’una mostra dels recursos dels quals disposa l’agrupació per a la seva feina.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado