A més van tenir la col·laboració del mestre d’Eivissa Vicenç Ramon.
Dojo Muratore Manacor: El Director de l’Escola Federativa Autonómica, Ponç Gelabert i el professor Llorenç Gayà s’han desplaçat a Eivissa per poder realitzar el curs de preparació 1r a 6t DAN
(Ponç Gelabert, 8è DAN, Miquel Angel Bisquerra, Vicenç Ramón i Gabriel Sabater, 7ms DANs) i que hi havia l’acta dels exàmens oberta es va procedir a l’examen de 6t DAN del professor del Club Ca’n Pastilla, Udoka Sunday.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/11/2021 - 09:54:00
Club Dojo Muratore. En aquests entrenaments, els judoques del club han pogut millorar amb les seves ensenyances sobre competició (ha estat subcampió del món i campió d’Europa a competició).

JUDO ES AMISTAT. El Dojo Muratore Manacor es destaca per intentar inculcar una sèrie de valors que té el judo. Entre els quals destaca el de l’Amistat, és un dels lemes del Club. En el judo és un dels principis bàsics el de “Jita Kyoei”, es tradueix com la recerca del Benestar Mutu. En el judo entenem que quan el company sigui millor, millor podré ser jo, ja que en el judo a pesar de ser un esport individual s’ha de practicar en company.

Així doncs, el judo té el deure i l’obligació d’intentar millorar els companys que fan judo. El Dojo Muratore ho té impregnat dins el seu ADN. Aquest dissabte el Director de l’Escola Federativa Autonómica, Ponç Gelabert i el professor Llorenç Gayà s’han desplaçat a Eivissa per poder realitzar el curs de preparació per els aspirants de 1r a 6t DAN.

La dessuadora amb la que el va obsequiar posa “El agraïment és la memòria del cor”. Des de fa temps el Club Dojo Muratore i el Club Ca’n Pastilla estam units per la memòria del cor des de fa molt de temps.

A més van tenir la col·laboració del mestre d’Eivissa Vicenç Ramon. El curs, conegut com a Aula de Formació Permanent, va tenir un total de 32 participants i es va desenvolupar amb jornada de matí i de capvespre. L’Aula va acabar amb l’examen de 10 aspirants, els quals van poder aprovar tots.

Un cop acabada l’Aula es va procedir a la realització d’un examen especial. Aprofitant que hi havia 4 alts graus (Ponç Gelabert, 8è DAN, Miquel Angel Bisquerra, Vicenç Ramón i Gabriel Sabater, 7ms DANs) i que hi havia l’acta dels exàmens oberta es va procedir a l’examen de 6t DAN del professor del Club Ca’n Pastilla, Udoka Sunday.

N’Udoka duu molts de mesos assistint i preparant l’examen amb el seu uke (company de tècniques) al Club Dojo Muratore. En aquests entrenaments, els judoques del club han pogut millorar amb les seves ensenyances sobre competició (ha estat subcampió del món i campió d’Europa a competició).

Ell també ha pogut aprendre i perfeccionar la Kata i les tècniques exigides per l’examen de 6t DAN. Cal destacar que va realitzar un examen a la perfecció i va aconseguir aprovar l’examen. A partir d’aquest moment el Club Ca’n Pastilla compte amb un nou cinturó Blanc-Vermell.

Per acabar ens agradaria poder destacar la frase amb la que va agrair al seu uke, Llorenç Gayà, la tasca realitzada. La dessuadora amb la que el va obsequiar posa “El agraïment és la memòria del cor”. Des de fa temps el Club Dojo Muratore i el Club Ca’n Pastilla estam units per la memòria del cor des de fa molt de temps.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado