A més a més, es renovarà la impermeabilització, el paviment
Després de 4 mesos d’obres, l’Ajuntament d’Inca reobre el 24 de novembre l’aparcament de la plaça del Mercat Cobert i Tornen els concerts d'orgue a l'església de Santa Maria la Major
El VI Cicle de Concerts d’Orgue està organitzat per Santa Maria la Major i Bernat Forteza, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Inca i la col·laboració de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu i la Fundació Es Convent.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/11/2021 - 09:28:00
Ara es continuarà desenvolupant el projecte, que té per objecte donar continuïtat urbana des del Carrer Major fins al carrer de l’Om amb la finalitat de facilitar l’accessibilitat al centre des del barri de Sant Francesc.

Es reobre l’aparcament de la plaça del Mercat Cobert. Després de 4 mesos d’obres, l’Ajuntament d’Inca reobre el 24 de novembre l’aparcament de la plaça del Mercat Cobert. Així doncs, a partir d’aquest dimecres els usuaris podran accedir ja amb normalitat i estacionar els seus vehicles.

D’aquesta manera, es dóna per finalitzada la primera fase de la reforma de la plaça del Mercat Cobert. Ara es continuarà desenvolupant el projecte, que té per objecte donar continuïtat urbana des del Carrer Major fins al carrer de l’Om amb la finalitat de facilitar l’accessibilitat al centre des del barri de Sant Francesc.

Els músics de reconegut prestigi Bartomeu Mut, Bartomeu Veny, Pedro Aguiló, Tiana Siquier i Miquel Bennàssar, seran els protagonistes d’aquests concerts d’orgue. Les interpretacions, d’una durada aproximada de 30 minuts

En concret, s’ha modificat l’entrada i s’ha eliminat la rampa d’accés a l’aparcament de l’edifici del Mercat Cobert, així com un tram del mur i de la pèrgola. A més a més, es renovarà la impermeabilització, el paviment de la plaça i els carrers del voltant i l’enllumenat públic. Així mateix, s’instal·laran també noves jardineres amb vegetació i nou mobiliari urbà. El pressupost d’aquest projecte de remodelació i millora de la plaça del Mercat Cobert d’Inca és de 865.390,38 euros.

Tornen els concerts d'orgue a l'església de Santa Maria la Major d'Inca. Durant els mesos de novembre i desembre, l’Església de Santa Maria la Major d’Inca acollirà, un any més, el cicle de concerts d’orgue. Es tracta d’una iniciativa que es realitza per sisè any consecutiu, tots els dijous, aprofitant la gran afluència del mercat setmanal de la capital del Raiguer.

Així doncs, l'objectiu principal d’aquest festival de música és acostar l’orgue al gran públic i, a més, donar a conèixer el valor patrimonial tant d'aquest instrument com de tota la parròquia inquera. El cicle de concerts serveix també per promocionar la ciutat turísticament.

Els músics de reconegut prestigi Bartomeu Mut, Bartomeu Veny, Pedro Aguiló, Tiana Siquier i Miquel Bennàssar, seran els protagonistes d’aquests concerts d’orgue. Les interpretacions, d’una durada aproximada de 30 minuts, es duran a terme cada dijous a les 11.30 hores, del 25 de novembre al 23 de desembre.

El VI Cicle de Concerts d’Orgue està organitzat per Santa Maria la Major i Bernat Forteza, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Inca i la col·laboració de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu i la Fundació Es Convent.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado