El Centre d'Educació Infantil i Primària Integrat
Simó Ballester Manacor: "En Banyes Grosses i na Simona. Els dimonis de l'escola" divendres 14 de gener (11h) i a les 12h del proper dimecres 19 de gener, a l'exterior de l'entrada principal de l'escola
En el mateix es comptarà amb l'assistència del regidor d'Educació de l'Ajuntament de Manacor, de l'il·lustrador del conte, les alumnes qui en varen fer el dibuix inicial de la dimònia
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/01/2022 - 03:32:00
L'acte de presentació del conte es durà a terme a les 12h del proper dimecres 19 de gener, a l'exterior de l'entrada principal de l'escola (Avinguda des Tren, nº 20).

El Centre d'Educació Infantil i Primària Integrat en Ensenyaments Elementals de Música SIMÓ BALLESTER, de Manacor, com cada any aquesta setmana viu de valent la festa santantoniera.

Vos presentam una tasca duita a terme al centre, fruit de les aportacions del nostre alumnat, de l'equip docent i de l'il·lustrador Pere Pascual. Aquesta activitat es veu plasmada en l'edició del conte "En Banyes Grosses i na Simona. Els dimonis de l'escola".

Si és possible, també comptarem amb la presència d'algun representant de pares i mares. No hi ha previsió de públic assistent afegit, seguint les mesures actuals.

Al llarg del matí de divendres 14 de gener (a partir de les 11h) els protagonistes reals seguint les mesures que es requereixen faran els seus balls a les aules del centre. Estrenarem la nova dimònia, acompanyada del dimoni de l'escola que tenim fa un temps.

L'acte de presentació del conte es durà a terme a les 12h del proper dimecres 19 de gener, a l'exterior de l'entrada principal de l'escola (Avinguda des Tren, nº 20). En el mateix es comptarà amb l'assistència del regidor d'Educació de l'Ajuntament de Manacor, de l'il·lustrador del conte, les alumnes qui en varen fer el dibuix inicial de la dimònia, i alguns alumnes més representants dels companys (Consellers d'Infants), la coordinadora de la Comissió de Festes i l'equip directiu.

Si és possible, també comptarem amb la presència d'algun representant de pares i mares. No hi ha previsió de públic assistent afegit, seguint les mesures actuals.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado