CONFERÈNCIA DE MONSENYOR SEBASTIÀ TALTAVULL A S’AGRÍCOLA.
Divendres dia 21 de gener a les 20 hores tendrà lloc a S’Agrícola Manacor una conferència del bisbe de Mallorca Monsenyor Sebastià Taltavull
La conferència que impartirà el bisbe estava programada per fer-se fa aproximadament dos anys però el sorgiment de la pandèmia ho va impedir. Des de S’Agrícola volem agrair-li que hagi mantingut el seu compromís
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/01/2022 - 03:08:00
Monsenyor Sebastià Taltavull va néixer a Ciutadella de Menorca fa 73 anys i va ser ordenat prevere l’any 1972. Va exercir el ministeri sacerdotal a la diòcesi menorquina on va ocupar diversos càrrecs

CONFERÈNCIA DE MONSENYOR SEBASTIÀ TALTAVULL A S’AGRÍCOLA. El proper divendres dia 21 de gener a les 20 hores tendrà lloc a S’Agrícola una interessant conferència del bisbe de Mallorca Monsenyor Sebastià Taltavull amb el títol «L’Església de Mallorca avui, propostes i reptes».

El bisbe ens parlarà de la situació que té l’Església dins la societat mallorquina i quines seran les actuacions que duran a terme en aquests moments d’incerteses i canvis per tal que la seva veu arribi i cali dins una majoria de la població.

Església dins la societat mallorquina i quines seran les actuacions que duran a terme en aquests moments d’incerteses i canvis per tal que la seva veu arribi i cali dins una majoria de la població.

Monsenyor Sebastià Taltavull va néixer a Ciutadella de Menorca fa 73 anys i va ser ordenat prevere l’any 1972. Va exercir el ministeri sacerdotal a la diòcesi menorquina on va ocupar diversos càrrecs entre ells el de vicari general. L’any 2009 va ser nomenat bisbe auxiliar de Barcelona fins que l’any 2017 va ser elegit per substituir el bisbe Salinas al front de la diòcesi mallorquina.

La conferència que impartirà el bisbe estava programada per fer-se fa aproximadament dos anys però el sorgiment de la pandèmia ho va impedir. Des de S’Agrícola volem agrair-li que hagi mantingut el seu compromís i esperam que interessi a un bon grapat de gent.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado