Gran victòria d’un equip que, de la mà de n’Antonia Porras
Bàsquet Manacor: Els nins del nostre infantil Pastisseria Ramis varen aconseguir una gran victòria a la final a 4 del grup preferent E, vencent a l’amfitrió, l’Andratx, per un marcador final de 56 a 64
Els nostres minis, amb una gran part de jugadors en edat premini, han fet una excel.lent temporada de la mà d’en Jeroni Brunet i en Joan Pascual i han obtingut el mersecut premi de viure l’alegria de la seva primera final!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/06/2022 - 03:05:00
La final fou un partit de màxima tensió i amb una gran igualtat. Els nostres nins s’enfrontaven al líder imbatut de la categoria amb les ganes i la il.lusió de donar-ho tot per portar el campionat cap a Manacor.

ELS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LA LLIGA INFANTIL PREFERENT. Els nins del nostre infantil Pastisseria Ramis varen aconseguir una gran victòria a la Final a 4 del grup preferent E, vencent a l’amfitrió, l’Andratx, per un marcador final de 56 a 64.

La final fou un partit de màxima tensió i amb una gran igualtat. Els nostres nins s’enfrontaven al líder imbatut de la categoria amb les ganes i la il.lusió de donar-ho tot per portar el campionat cap a Manacor. I tant fou així que els nostres jugadors varen fer el millor partit de la temporada i varen ser millors que el rival tan en atac com en defensa.

El al.lots dirigits per en Rafel Pastor competiren molt bé la primera meitat del partit però en la segona part l’encert dels rivals va fer molt difícil competir per la victòria. Al final el marcador fou de 49 a 31.

Gran victòria d’un equip que, de la mà de n’Antonia Porras, ha crescut molt des de principi de temporada fins ara. Cal donar les gràcies també a la gran ajuda de na Coloma Sansaloni i de n’Athenea Giorgieva i el gran suport de les famíles durant tota la lliga.

D’altra banda, destacar que a les semifinal d’aquest grup E s’enfrontaren en un gran derbi els nostres infantils Pastisseria Ramis i els nostres infantils Opticalia Manacor. El nins de l’infantil vermell feren valer la seva superioritat física i el seu gran estat de forma per imposar-se de manera clara als companys de l’infantil negre. Tot i la derrota, gran temporada també dels nins dirigits per en David Cànoves amb l’ajuda de n’Aina Maria Martí, que, tot i ser un equip de primer any, ha competit al màxim contra equips més experimentats.

ELS JÚNIORS LABORATORI 22 ACABEN EN SEGON LLOC A LA LLIGA I ES CLASSIFIQUEN PER A LA FINAL A 4 PEL TÍTOL. Els júniors dirigits per en Mateu Cortès estan fent un espectacular final de temporada i dissabte passat varen vèncer a un gran Alcúdia per un ajustat 53 a 50, asegurant així el segon lloc a la classificació i la plaça per a la final del grup júnior preferent B3 . Les semifinals tornaran a ser contra l’Alcúdia, tercer classificat. Des d’aquí donam l’enhorabona al cos tècnic i als jugadors pel gran nivell de joc que estan mostrant.

FINAL A UNA GRAN TEMPORADA DELS CADETS BOTOGA SENYORETS. Els nostres cadets Botiga Senyorets es varen classificar per a la final a 4 del grup preferent E i jugaren les semifinals contra el primer classificat de lliga, el Joan Capó de Felanitx.

El al.lots dirigits per en Rafel Pastor competiren molt bé la primera meitat del partit però en la segona part l’encert dels rivals va fer molt difícil competir per la victòria. Al final el marcador fou de 49 a 31. Tot i la derrota l’equip ha fet una gran campanya i tots els jugadors han crescut molt tan a nivell individual com a nivell col.lectiu. Des d’aquí els donam l’enhorabona!

LES MINIS D5 SPORT SHOP ACABEN PRIMERS DE LLIGA I JUGARAN LA FINAL DE LA CATEGORIA A MANACOR Els nostres minis d5 Sport Shop aconseguiren vèncer a casa al Pollença per un marcador de 93 a 52 certificant d’aquesta manera el primer lloc del mini preferent i aconseguint la possibilitat de jugar la final de la categoria a casa nostra.

Els nostres minis, amb una gran part de jugadors en edat premini, han fet una excel.lent temporada de la mà d’en Jeroni Brunet i en Joan Pascual i han obtingut el mersecut premi de viure l’alegria de la seva primera final!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado