El llibre es presentarà oficialment a Inca, el pròxim 16 de juny.
Els Policies Tutors d’Inca i Porto Cristo presenten el llibre: «Adolescentes hiperconectadxs, familias zombis» es presentarà oficialment el pròxim 16 de juny
Manel (Inca, 1977) i Andreu (Artà 1978) exerceixen la seva labor diària com a policies tutors, Manel a Inca i Andreu a Porto Cristo (Manacor). Gràcies a això, la proximitat amb els joves i les seves famílies és constant
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/06/2022 - 10:02:00
El Policia Tutor d’Inca, Manel Crespí Seguí, i el Policia Tutor de Porto Cristo, Andreu Alba Troya han publicat un llibre sobre l’impacte de les tecnologies digitals en les vides dels joves i adolescents

Els Policies Tutors d’Inca i Porto Cristo presenten el llibre: «Adolescentes hiperconectadxs, familias zombis». Aquesta obra de Manel Crespí Seguí i Andreu Alba Troya és fruit de la seva experiència i la feina diària amb adolescents i families. El llibre es presentarà oficialment a Inca, el pròxim 16 de juny.

El Policia Tutor d’Inca, Manel Crespí Seguí, i el Policia Tutor de Porto Cristo, Andreu Alba Troya han publicat un llibre sobre l’impacte de les tecnologies digitals en les vides dels joves i adolescents, sota el títol «Adolescentes hiperconectadxs, familias zombis». L’obra es presentarà oficialment el pròxim 16 de juny, a les 1930 hores, en el Claustre de Sant Domingo.

A més, els autors del llibre són membres d’ANAT (Associació Nacional d'Agents Tutors) i de l'Equip Konecta3 (K3), l'objectiu del qual és informar i formar sobre l'impacte de les tecnologies digitals en la societat actual.

Així com expliquen els autors, «el resultat és una mica més que un llibre, és la possibilitat de triar veure la realitat que ens envolta a través de les seves pàgines i capítols, on no falten consells a les famílies, experiències, punts de vista, reflexions i històries vàries amb les quals volen posar el seu granet de sorra a l'hora d'entendre aquesta relació inevitable que tenen els joves (i no tan joves) amb la tecnologia.»

Manel (Inca, 1977) i Andreu (Artà 1978) exerceixen la seva labor diària com a policies tutors, Manel a Inca i Andreu a Porto Cristo (Manacor). Gràcies a això, la proximitat amb els joves i les seves famílies és constant, podent ser testimonis de les seves aspiracions, els seus somnis, pors, preocupacions i algun problema en els quals es fiquen.

A més, els autors del llibre són membres d’ANAT (Associació Nacional d'Agents Tutors) i de l'Equip Konecta3 (K3), l'objectiu del qual és informar i formar sobre l'impacte de les tecnologies digitals en la societat actual.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo.