Tot i la derrota, la temporada de l’equip ha estat fantàstica
Bàsquet Manacor: Els nostres minis dirigits per en Jeroni Brunet i en Joan Pascual disputaran la final del seu grup mini davant l’Alcúdia
Després de jugar tots els nins i nines varen poder disfrutar d’un bon gelat i de l’entrega de diplomes.. Moltes gràcies a na Nena Puigrós per la seva gran tasca en la direcció de l’Escoleta, gràcies a l’excel.lent grup de monitors
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/06/2022 - 05:58:00
Dissabte passat els nins i nines i els seus familiar varen poder acomiadar la temporada amb una festa al poliesportiu de La Salle. Durant el matí els nins i nines realitzaren jocs i activitats lúdiques per tal de poder passar un darrer dia

ELS CADETS RESTAURANT XINXERAM ACABEN SUBCAMPIONS DE LLIGA. Els nostres cadets Rt. Xinxeram han realitzat una excel.lent temporada i aquest cap de setmana passat es proclamaren subcampions del grup F del cadet preferent. El dissante horabaixa s’enfrontaren a La Salle al SCD Hispània en el partit de semifinals. El partit fou de clar domini manacorí malgrat que en el tercer quart l’equip de Palma s’acostà al marcador. Tot i això la victòria fou clara al final per 76 a 48.

Una vegada superada la final, el diumenge jugaren la final de la categoria a La Salle contra els companys de l’Esporles. Fou una final molt emocionant i ajustada a on qualsevol dels dos equips pogué conseguir la victòria. Al final els petits detalls decidiren que el campió fos l’Esporles gràcies al 53 a 51 que reflexà el marcador final.

FINAL A 4 DE LA SEVA CATEGORIA. Els nostres júniors han realitzat una fantàstica campanya i han aconseguit jugar la Final a 4 del grup B-3 preferent gràcies a finalitzar la lliga en tercera possició.

Tot i la derrota, la temporada de l’equip ha estat fantàstica i aquest subcampionat ha de ser celebrat al màxim per aquest grup de jugadors que de la mà de n’Andreu Serra i de na Carme Millas ha crescut molt tant en la part esportiva com en la personal. Enhorabona equip!

ELS JÚNIORS LABORATORI22 REALITZEN UNA GRAN TEMPORADA JUGANT LA FINAL A 4 DE LA SEVA CATEGORIA. Els nostres júniors han realitzat una fantàstica campanya i han aconseguit jugar la Final a 4 del grup B-3 preferent gràcies a finalitzar la lliga en tercera possició.

En la semifinal pel títol s’enfrontaren al Sant Josep, el qual tenia el factor pista a favor. El partit va ser disputadíssim i molt igualat. El al.lots dirigits per en Mateu Cortès arribaren al darrer quart amb clares opcions de victòria però en el cara o creu final la victòria es decantà pels locals. Finalitzà així una temporada molt bona dels nostres júniors que han anat més dia a dia i han acabat la temporada a un nivell espectacular. Des d’aquí els hi enviam l’enhorabona!

GRAN FESTA DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. Dissabte passat els nins i nines i els seus familiar varen poder acomiadar la temporada amb una festa al poliesportiu de La Salle. Durant el matí els nins i nines realitzaren jocs i activitats lúdiques per tal de poder passar un darrer dia ben divertit i alegre.

Després de jugar tots els nins i nines varen poder disfrutar d’un bon gelat i de l’entrega de diplomes.. Moltes gràcies a na Nena Puigrós per la seva gran tasca en la direcció de l’Escoleta, gràcies a l’excel.lent grup de monitors i monitores que han fet disfrutar a tots els infants i gràcies a tots els i les peques i a les seves famílies que han vingut cada dimarts i dijous amb alegria i il.lusió a La Salle!

DIA 19 DE JUNY A SA POBLA ELS MINIS D5 SPORT SHOP JUGARAN LA FINAL DE LA LLIGA MINI PREFERENT. Els nostres minis dirigits per en Jeroni Brunet i en Joan Pascual disputaran la final del seu grup mini davant l’Alcúdia. Després d’acabar la lliga al capdavant de la classificació, els nostres joves jugadors podran disfrutar de la seva primera final en el món del bàsquet. Esperam que la disfrutin molt i que sigui per a ells una experiència inoblidable!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado