Ajuntament d’Inca organitza l’Escola d’Estiu, a on els infants de 3 a 14 anys
L’estiu ja és aquí i un any més, els joves i infants d’Inca podran gaudir d’una completa i variada oferta d’activitats de lleure i esportives 1.500 places per escoles d’estiu i campus
De forma paral·lela, es desenvolupen en el municipi molts més campus i escoles d’estiu, de la mà d’entitats, associacions i clubs esportius d’Inca. L’oferta inclou des d’escoles d’estiu basades principalment en activitats d’oci
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/06/2022 - 09:57:00
D’altra banda, el consistori de la capital del Raiguer posa cada any també en marxa els mesos de juliol i agost, cursets de natació, adreçats a infants i adults. A més a més, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre

Inca ofereix més de 1.500 places per escoles d’estiu i campus esportius. L’estiu ja és aquí i un any més, els joves i infants d’Inca podran gaudir d’una completa i variada oferta d’activitats de lleure i esportives. De fet, enguany s’ofereixen més de 1.500 places per escoles d’estiu i campus de tecnificació en el municipi. Així doncs, l’oferta municipal es complementa amb les propostes desenvolupades per clubs d’esplai i altres entitats d’Inca i clubs esportius.

Com cada any, l’Ajuntament d’Inca organitza l’Escola d’Estiu, a on els infants de 3 a 14 anys podran gaudir de jocs, activitats de lleure, esports i molta diversió. Aquest campus enguany es durà a terme en el CEIP Ponent, les Piscines Municipals Catalina Corró, el CEIP Miquel Duran i Saurina i el Poliesportiu Mateu Cañelles. Com sempre, els usuaris tenen accés a importants bonificacions i descomptes d’acord amb l’ordenança vigent.

«Un any més, des del Casal de Joves Sa Fàbrica hem fet un esforç important de coordinació i recopilació per impulsar i promoure tots els campus i escoles d’estiu que s’ofereixen al municipi.

D’altra banda, el consistori de la capital del Raiguer posa cada any també en marxa els mesos de juliol i agost, cursets de natació, adreçats a infants i adults. A més a més, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre es realitza també l’activitat de gimnàstica suau «Estiu Actiu».

De forma paral·lela, es desenvolupen en el municipi molts més campus i escoles d’estiu, de la mà d’entitats, associacions i clubs esportius d’Inca. L’oferta inclou des d’escoles d’estiu basades principalment en activitats d’oci a campus esportius enfocats en la tecnificació d’una disciplina concreta, com ara el futbol o el tenis, entre altres. L’oferta completa d’activitats per aquest estiu es pot consultar aquí: https://somjovesinca.net/2022/06/01/oferta-escoles-destiu-inca-2022/.

«Un any més, des del Casal de Joves Sa Fàbrica hem fet un esforç important de coordinació i recopilació per impulsar i promoure tots els campus i escoles d’estiu que s’ofereixen al municipi. El nostre objectiu és garantir que existeix una oferta molt variada pel temps d’oci amb activitats atractives que respongui tant les necessitats dels joves com dels pares i mares», explica el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado