Cloenda dels Tallers de Memòria d’Inca.
Virgilio Moreno y Jaume Tortella, han presidit avui l’acte de cloenda dels tallers de memòria, que es duen a terme al Centre Sociocultural d’Inca
COVID-19, per poder dur a terme aquest taller. Així mateix, és d’agrair enormement l’elevada participació per part dels usuaris, que no dubten en sumar-se a totes les iniciatives que posam en marxa», assenyala Pons.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/06/2022 - 10:20:00
A més a més, durant la cloenda s’ha projectat també un reportatge realitzat per un dels mateixos usuaris. D’altra banda, els participants han fet també entrega d’un petit obsequi a la monitora María José de Prada

Cloenda dels Tallers de Memòria d’Inca. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Inca, i el vicepresident de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Jaume Tortella, han presidit avui l’acte de cloenda dels tallers de memòria, que es duen a terme al Centre Sociocultural d’Inca.

Durant la jornada, s’ha fet un reconeixement a les 71 persones que han participat enguany d’aquest programa d’estimulació cognitiva i d’habilitats socials impulsat per l’IMAS. Enguany, per promoure la sostenibilitat i la cura pel medi ambient s’ha acordat eliminar l’entrega de diplomes i evitar així l’ús innecessari de paper.

Des de l’IMAS hem de contribuir decididament a fomentar un envelliment actiu i prevenir el deteriorament cognitiu», destaca el vicepresident de l’IMAS.

A més a més, durant la cloenda s’ha projectat també un reportatge realitzat per un dels mateixos usuaris. D’altra banda, els participants han fet també entrega d’un petit obsequi a la monitora María José de Prada com a mostra d'agraïment per la seva feina diària.

«Vull donar les gràcies a totes les persones, especialment a na María José, per l’esforç que han fet aquest any, després de la COVID-19, per poder dur a terme aquest taller. Així mateix, és d’agrair enormement l’elevada participació per part dels usuaris, que no dubten en sumar-se a totes les iniciatives que posam en marxa», assenyala Pons.

Per la seva part, Tortella ha mostrat el compromís de l’IMAS d’ampliar els grups dels tallers de memòria a Inca i donar resposta així a l’elevada demanda que hi ha. «Estam molt contents amb la resposta i bona acollida que té aquest programa. Des de l’IMAS hem de contribuir decididament a fomentar un envelliment actiu i prevenir el deteriorament cognitiu», destaca el vicepresident de l’IMAS.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado