Explica la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater.
Ajuntament d’Inca ha formalitzat el compromís per dur a terme la campanya “No i Punt!”, impulsada pel Consell amb la finalitat de visibilitzar de manera clara el rebuig a qualsevol manifestació de sexisme
Per tant, durant les festes i celebracions populars es durà a terme una exhaustiva vigilància i es garanteix una actuació policial d'acord amb les mesures establertes al Protocol, així com la cura del registre
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/06/2022 - 07:29:00
Després, es comunicaran les incidències de les agressions sexuals i sexistes recollides per la Policia Local al Consell de Mallorca, sempre respectant la privacitat de les persones afectades.

Inca se suma a la campanya «No i Punt!» impulsada pel Consell de Mallorca. Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha formalitzat el seu compromís per dur a terme la campanya “No i Punt!”, impulsada pel Consell de Mallorca amb la finalitat de visibilitzar de manera clara el rebuig a qualsevol manifestació de sexisme i poder facilitar eines i estratègies per poder-les identificar, prevenir-les i fer-hi front.

Així doncs, amb aquest acord el consistori de la capital del Raiguer vol promoure un municipi lliure d’agressions sexistes i sexuals i contribuir a fer que les festes populars i patronals siguin espais segurs, igualitaris i lliures d'agressions sexistes.

. A més a més, s’adoptarà el model unitari del Protocol d’Actuació davant les agressions sexistes i sexuals i se celebrarà una reunió amb Policia Local per tal de consensuar la seva aplicació.

«D’aquesta manera, avançam en el compromís municipal cap a la prevenció, la detecció, el rebuig i l’atenció de les agressions sexistes i contribuïm a combatre els estereotips de gènere i les creences que sustenten les violències sexuals, així com a augmentar la seguretat de les dones», explica la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater.

Gràcies a aquest acord, l’Ajuntament d’Inca es compromet a dur a terme accions de difusió i comunicació amb la imatge i els missatges propis de la campanya. D’altra banda, es promocionaran també les formacions realitzades des del Consell de Mallorca a tot el personal municipal, centres educatius i entitats socials. A més a més, s’adoptarà el model unitari del Protocol d’Actuació davant les agressions sexistes i sexuals i se celebrarà una reunió amb Policia Local per tal de consensuar la seva aplicació.

Per tant, durant les festes i celebracions populars es durà a terme una exhaustiva vigilància i es garanteix una actuació policial d'acord amb les mesures establertes al Protocol, així com la cura del registre de les intervencions policials que es realitzin en aquest aspecte.

Després, es comunicaran les incidències de les agressions sexuals i sexistes recollides per la Policia Local al Consell de Mallorca, sempre respectant la privacitat de les persones afectades. Finalment, cal destacar que Inca ja va acollir el passat 13 de juny ja una sessió informativa de la campanya «No i punt!».

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado