George Orwell a "1984" i la utopia del concepte "llibertat personal".
Rebuda de la Flama del Canigó a l'Ajuntament de Manacor divendres 24, camiseta representativa d'aquest esdeveniment al preu de 10 €; Dijous 23 de juny, 20.30 h. Cinema
L'Obra Cultural Balear de Manacor també posarà a disposició de tothom qui ho desitgi una camiseta representativa d'aquest esdeveniment al preu de 10 euros.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/06/2022 - 11:55:00
Demà divendres, els representants de l'Obra Cultural de Manacor faran arribar a l'Ajuntament de Manacor la Flama del Canigó que avui dijous aniran a recollir a Alaró com cada any.

Rebuda de la Flama del Canigó a l'Ajuntament de Manacor. Demà divendres, els representants de l'Obra Cultural de Manacor faran arribar a l'Ajuntament de Manacor la Flama del Canigó que avui dijous aniran a recollir a Alaró com cada any.

Hi haurà rebuda institucional de la Flama amb els corresponents parlaments, acompanyada dels Xeremiers i un petit refrigeri oferit per l'Obra Cultural Balear de Manacor a totes les persones que tenguin el bon gust d'assistir a aquest acte carregat de simbologia.

El canadenc Philippe Grégoire debuta en el llargmetratge amb una pel·lícula amb aires de cinema negre i amb un to marcadament surrealista. Presentada al Festival de Sant Sebastià, "El renou dels motors"

L'Obra Cultural Balear de Manacor també posarà a disposició de tothom qui ho desitgi una camiseta representativa d'aquest esdeveniment al preu de 10 euros.

Cinema: El renou dels motors (Versió original subtitulada en català). Dijous 23 de juny, 20.30 h. Cinema Manacor. Estrena a Mallorca. Venda anticipada a enviumanacor.cat. Aportació: 5 euros. EL RENOU DELS MOTORS. Philippe Grégoire. Canadà, 2021. 79 min. V.O. en francès subtitulada en català. En col·laboració amb l'Americana Film Fest (BCN) i l'Obra Cultural Manacor.

Estrena a Mallorca!. L'Alexandre, un jove instructor de l'escola de duanes del Canadà, comença a ser vigilat per investigadors de la policia local que intenten descobrir l'origen d'uns estranys dibuixos sexualment explícits que estàn apareixent a diferents indrets del poble.

El canadenc Philippe Grégoire debuta en el llargmetratge amb una pel·lícula amb aires de cinema negre i amb un to marcadament surrealista. Presentada al Festival de Sant Sebastià, "El renou dels motors" denúncia la subtil violència de baixa intensitat d'un sistema policial no molt llunyà del món descrit per George Orwell a "1984" i la utopia del concepte "llibertat personal".

Entre carreres de cotxes i camps d'entrenament policial, Grégoire segueix la corrent etèria i inquietant d'altres cineastes quebequesos de prestigi com són Denis Côté i Philippe Lessage. Sens dubte, un talent a seguir.

Les projeccions de la Route 66 estan subvencionades pel Departament de Cultura del Consell de Mallorca. Aportació: 5 euros. Venda anticipada: https://enviumanacor.cat/esdeveni.../el-ruido-de-los-motores

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado