Es podrà visitar tota la setmana a l'Ajuntament de Manacor
La Flama del Canigó ha arribat aquest divendres horabaixa a Manacor i es podrà visitar tota la setmana a l'Ajuntament, "Gràcies a OCM per una iniciativa que cada any agafa més força”, Oliver
Cristina Salom, representant de l' Obra Cultural Balear de Manacor : "La flama de la llengua crema com a eina de cohesió col·lectiva".
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/06/2022 - 09:39:00
"Gràcies a l'Obra Cultural per una iniciativa que cada any agafa més força i que fa visible aquesta llumeta que parteix del Canigó i s'escampa arreu com un arbre de moltes branques"

Ajuntament de Manacor. La Flama del Canigó ha arribat aquest divendres horabaixa a Manacor i es podrà visitar tota la setmana a l'Ajuntament. Celebram la nit més curta de l'any amb el foc encès de la llengua catalana.

Cristina Salom, representant de l' Obra Cultural Balear de Manacor : "La flama de la llengua crema com a eina de cohesió col·lectiva".

Miquel Oliver , batle de Manacor: "Gràcies a l'Obra Cultural per una iniciativa que cada any agafa més força i que fa visible aquesta llumeta que parteix del Canigó i s'escampa arreu com un arbre de moltes branques per simbolitzar la lluita i el compromís de tots amb la llengua. Junts feim aquest arbre més gros".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
Cristina
Molt be Oliver i obra cultural
pere
ya estamos con la burra a cuestas, nos preocupa que el agua sea potable, que la plaza funcione, que haya consorcio de turismo como en cala millor, que haya limpieza, que se evite darle droga a nuestros hijos e hijas en las zonas de marcha, que no falten contenedores, que se amplíe el Centro de Día (ahora hay las mismas plazas que Vilafranca, Porreres, Capdepera, la mitad que en Inca), que las playas esten limpias, que se construyan mas zonas deportivas (hay 10.000 residentes que practican deporte) que tengamos mas zonas de parques, ese dia a dia, que tengamos seguridad, lo demas son verbenas y fiestas
antoni
iros a lo porra con el catalanismo, somos mallorquines, catalunya no es ejemplo de nada, prefiero pertenecer a la nada y ser sin patria, a que me busquen una vergonzante