Teatre de Capdepera el proper dijous 7 de juliol i divendres 8 a les 21.00 h.
Es Mussol Teatre estrena Dissidents escrit conjuntament Toti Fuster i Rafel Gallego, al Teatre de Capdepera el proper dijous 7 de juliol i divendres 8 a les 21h
Les entrades es poden adquirir a l'Oficina d'Informació i Turisme de Capdepera, telèfon 971 55 64 79 al Whatsapp 679 05 11 71 o 1 hora abans de la funció a la taquilla del Teatre de Capdepera.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/06/2022 - 04:37:00
La direcció corr a càrrec de Marina Salas ( presidenta de l'Associació de Dramaturgues i Dramaturgs de les Illes Balears) que treu a la història la part colorida amb bordeus i purpurina i posa veu a dones silenciades durant anys.

ES MUSSOL TEATRE PRESENTA "DISSIDENTS" UNA PRODUCCIÓ DE L'AJUNTAMENT DE CAPDEPERA. Es Mussol Teatre torna a pujar als escenaris amb l'estrena de Dissidents un text que han escrit conjuntament Toti Fuster i Rafel Gallego i que es podrà veure al Teatre de Capdepera el proper dijous 7 de juliol i divendres 8 a les 21.00 h.

L'obra està produïda íntegrament per l'Ajuntament de Capdepera en una clara aposta per la cultura, recolzar les iniciatives culturals del municipi i la professionalització d'aquest sector.

Toti Fuster i Bàrbara Nicolau i els actors Biel Bisquerra i Pere Terrasa. La part tècnica va a càrrec de Sara Mingolla a l'Espai Sonor, Vicenç Garau il·luminació, confecció llata Maria Vives i disseny cartell Jore Soades.

La direcció corr a càrrec de Marina Salas ( presidenta de l'Associació de Dramaturgues i Dramaturgs de les Illes Balears) que treu a la història la part colorida amb bordeus i purpurina i posa veu a dones silenciades durant anys.

L'equip està format per les actrius Toti Fuster i Bàrbara Nicolau i els actors Biel Bisquerra i Pere Terrasa. La part tècnica va a càrrec de Sara Mingolla a l'Espai Sonor, Vicenç Garau il·luminació, confecció llata Maria Vives i disseny cartell Jore Soades.

Es Mussol teatre amb Dissidents parla d'aquelles que ens xiuxiuegen secrets a través de les fotos descolorides, que tot està per fer i tot es possible, que estam pujades a una roda que retorna i que les seves veus mai no han estat mudes si hem sabut escoltar. Les que varen trenar somnis i esperances i ens els varen cedir, embolicats en articles, xerrades, solidaritat i xarxa.

Parlar de tot allò que pot néixer i créixer lluny de la capital, i estar, en canvi, molt a prop del continent. Parla de socialisme, de guerra, de ball, de festa i d'esperances. Les entrades es poden adquirir a l'Oficina d'Informació i Turisme de Capdepera, telèfon 971 55 64 79 al Whatsapp 679 05 11 71 o 1 hora abans de la funció a la taquilla del Teatre de Capdepera.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado