De l’1 al 3 de juliol se celebren les festes de Crist Rei
Després de dos anys sense poder dur a terme les festes de barriades a causa de la COVID-19, l’Ajuntament d’Inca recupera enguany aquestes celebracions
Així doncs, les celebracions comencen l’1 de juliol amb un Tarde-Oh! amb DJ Calderón i Estación de Sonido. Després, dissabte 2 de juliol, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/06/2022 - 06:57:00
El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació Ciutadana, Andreu Caballero; la coordinadora de Participació i Joventut, Simona Payeras; el president de l’associació de veïns, Elías Bernardino; i restauradors

Inca recupera les festes de barriades. De l’1 al 3 de juliol se celebren les festes de Crist Rei amb una variada proposta d’activitats per a totes les edats. Després de dos anys sense poder dur a terme les festes de barriades a causa de la COVID-19, l’Ajuntament d’Inca recupera enguany aquestes celebracions i el pròxim divendres arranquen les tradicionals festes de Crist Rei.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació Ciutadana, Andreu Caballero; la coordinadora de Participació i Joventut, Simona Payeras; el president de l’associació de veïns, Elías Bernardino; i restauradors de la zona han presentat el programa d’activitats.

D’altra banda, diumenge se celebrarà una missa homenatge a la gent gran a l'Església de Crist Rei. Finalment, diumenge a partir de les 20.30 hores es durà a terme el tradicional concurs de karaoke.

«Inca és un municipi viu i molt actiu gràcies a aquest tipus d’iniciatives. Des de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’associació de veïns, hem preparat aquestes festes amb molta estima perquè des dels més petits als més grans surtin al carrer i participin de tots els actes», ha explicat Caballero.

Així doncs, les celebracions comencen l’1 de juliol amb un Tarde-Oh! amb DJ Calderón i Estación de Sonido. Després, dissabte 2 de juliol, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma.

El plat fort de dissabte és el sopar a la fresca, que serà amenitzat amb l'actuació i Joan i Simó. D’altra banda, diumenge se celebrarà una missa homenatge a la gent gran a l'Església de Crist Rei. Finalment, diumenge a partir de les 20.30 hores es durà a terme el tradicional concurs de karaoke.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado