1 de juliol, han començat les escoles d'estiu del nostre municipi.
Excursiones programadas para el mes de julio en la escuela de verano de Sant Llorenç: 8, 15, 22 y 29 de julio 2022 a la playa de Cala Agulla
Os informamos, que por motivos ajenos al Ayuntamiento y a Sports85, empresa que lleva a cabo la escuela de verano municipal, sólo se podrá realizar una excursión por grupo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/07/2022 - 08:29:33
Viernes 29 de julio: Playa de Cala Agulla - niños y niñas del grupo de Verano Joven. Las acampadas programadas sí se llevarán a cabo tal y como estaba previsto. Disculpad las molestias.

Excursiones programadas para el mes de julio en la escuela de verano de Sant Llorenç. Os informamos, que por motivos ajenos al Ayuntamiento y a Sports85, empresa que lleva a cabo la escuela de verano municipal, sólo se podrá realizar una excursión por grupo.

De esta forma, las excursiones programadas quedan así:
Viernes 8 de julio: Playa de Cala Agulla - niños y niñas de infantil.
Viernes 15 de julio: Playa de Cala Agulla - niños y niñas de los grupos de 1º, 2º y 3º de primaria.
Viernes 22 de julio: Playa de Cala Agulla - niños y niñas de los grupos 4º y 5º de primaria
Viernes 29 de julio: Playa de Cala Agulla - niños y niñas del grupo de Verano Joven.
Las acampadas programadas sí se llevarán a cabo tal y como estaba previsto. Disculpad las molestias.

CEIP Punta de n'Amer de sa Coma amb 100 infants inscrits de 3 a 12 anys durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. Per la seva part, a Sant Llorenç hi ha 265 nins i nines inscrits entre centre de vacances (de 3 a 11 anys) i Estiu Jove.

Excursions programades pel mes de juliol a l'escola d'estiu de Sant Llorenç. Us informam, que per motius aliens a l'Ajuntament i a Sports85, empresa que du a terme l'escola d'estiu municipal, només es podrà fer una excursió per grup. D'aquesta manera, les excursions programades queden així:

Divendres 8 de juliol: Platja de Cala Agulla - nins i nines d'infantil

Divendres 15 de juliol: Platja de Cala Agulla - nins i nines dels grups de 1r, 2n i 3r de primària.

Divendres 22 de juliol: Platja de Cala Agulla - nins i nines dels grups 4t i 5è de primària

Divendres 29 de juliol: Platja de Cala Agulla - nins i nines del grup d'Estiu Jove.

Les acampades programades sí que es duran a terme tal com estava previst. Disculpau les molèsties.

1 de juliol, han començat les escoles d'estiu del nostre municipi. Enguany, per primera vegada es durà a terme una escola d'estiu al CEIP Punta de n'Amer de sa Coma amb 100 infants inscrits de 3 a 12 anys durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. Per la seva part, a Sant Llorenç hi ha 265 nins i nines inscrits entre centre de vacances (de 3 a 11 anys) i Estiu Jove.

En aquests dies realitzaran tallers experimentals i creatius, jocs, sortides i un bon grapat més d'activitats que els mantindran actius els matins d'estiu. L'Escola Municipal d'Estiu està pensada per facilitar les coses als pares i mares que han de continuar treballant mentre els fills ja tenen les merescudes vacances escolars.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado