Inca ret homenatge als seus campions del món de ball en línia.
Inca ha retut avui homenatge als inquers Neus Garrido, Unai Pino, Rosa María Bozada i Joan Morro, pels seus bons resultats obtinguts en el «15th WCDF WORLD CHAMPIONSHIPS»
Joan Morro: Campió del Món en la Competició de Coreografies Rosa María Bozada Guirado: Tercera posició Internacional en Social Lindedance
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/07/2022 - 13:40:00
Unai Pino Navarro: Campió del Món en Clàssic Linedance Subcampió del Món en Modern Linedance Campió del Món en Clàssic Mix Linedance Campió del Món en Showcase Linedance

Inca ret homenatge als seus campions del món de ball en línia. Coincidint amb la celebració de l’INCA BALLA 2022, la mostra de modalitats i especialitats de ball d’Inca que es duu a terme amb motiu de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén, l’Ajuntament d’Inca ha retut avui homenatge als inquers Neus Garrido, Unai Pino, Rosa María Bozada i Joan Morro, pels seus bons resultats obtinguts en el «15th WCDF WORLD CHAMPIONSHIPS».

Així doncs, durant l’acte el batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Participació, Andreu Caballero, i el regidor d’Esports, Antoni Penya, han fet entrega als homenatjats d’un obsequi commemoratiu d’aquesta fita tan important i un ram de flors. Aquest són els resultats dels inquers i les inqueres en el Campionat del Món, celebrat a Kalkar (Alemanya) del 7 a l’11 de juliol:

Neus Garrido Bozada: Campiona del Món en Modern Linedance Tercera classificada del Món en Clàssic Linedance

Neus Garrido Bozada:

Campiona del Món en Modern Linedance

Tercera classificada del Món en Clàssic Linedance

Unai Pino Navarro:

Campió del Món en Clàssic Linedance

Subcampió del Món en Modern Linedance

Campió del Món en Clàssic Mix Linedance

Campió del Món en Showcase Linedance

Joan Morro:

Campió del Món en la Competició de Coreografies

Rosa María Bozada Guirado:

Tercera posició Internacional en Social Lindedance.

Inca acull el primer campus de natació Catalina Corró. Durant l’acte de presentació, l’Ajuntament d’Inca ha retut homenatge a la nedadora inquera amb motiu de la seva excel·lent trajectòria i la seva darrera medalla en el Campionat d’Espanya. 

 L’Ajuntament d’Inca i Catalina Corró han presentat avui el campus de natació, que es durà a terme del 5 al 7 d’agost en les piscines municipals de la capital del Raiguer. Durant l’acte, el consistori de la capital del Raiguer ha volgut retre homenatge a la nadadora inquera, que aquest cap de setmana va disputar la seva darrera competició com a esportista professional i va aconseguir una medalla en el Campionat d’Espanya. 

El campus de natació es durà a terme a les piscines municipals Catalina Corró i està dirigit a nadadors de les categories aleví, infantil i junior. El desenvolupament dels continguts, l’execució del treball a realitzar i el treball a peu de piscina i contacte amb els nadadors serà a càrrec del director esportiu de l’assessoria Cuatrocientos Estilos, Alex López, i la nadadora internacional Catalina Corró.

Així doncs, el principal objectiu del Campus de Natació Catalina Corró és fomentar i millorar el treball tècnic dels nadadors i nadadores de Mallorca. D’altra banda, es proporcionarà també als participants informació nova, innovadora i professional de la seva forma d’executar els estils de la natació i les seves habilitats com sortides i viratges.

També es donarà suport i material als tècnics dels clubs implicats per poder desenvolupar després els seus entrenaments diaris. A més a més, amb el clínic es pretén impulsar sinergies en un gran entorn entre esportistes de la mateixa zona però de clubs diferents.  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado