S’espera una gran participació amb la presència dels millors corredors illencs
Divendres 29 de juliol se celebra una nova edició del Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme, en el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén, també s’entrega el XXIX Trofeu Jaume Mestre
82a edició, és el critèrium ciclista amb més antiguitat d’Espanya. De forma paral·lela, com cada any, s’entregarà també el XXIX Trofeu Jaume Mestre que premia la combativitat a la prova i l’aconsegueixen els corredors
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/07/2022 - 03:45:00
així com de les futures promeses balears en les diferents categories. Actualment, ja hi ha més de 100 participants inscrits. Les diferents curses per categories començaran a partir de les 15:30 hores.

El Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme celebra la seva 82a edició. Aquesta prova, organitzada pel Club Ciclista d’Inca, s’ha convertit en el critèrium ciclista més antic d’Espanya. També s’entrega el XXIX Trofeu Jaume Mestre, que premia la combativitat.

El pròxim divendres, 29 de juliol, se celebra una nova edició del Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme, en el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. La prova, que arriba enguany a la seva 82a edició, és el critèrium ciclista amb més antiguitat d’Espanya. De forma paral·lela, com cada any, s’entregarà també el XXIX Trofeu Jaume Mestre que premia la combativitat a la prova i l’aconsegueixen els corredors i corredores que disputen més esprints.

Aquesta prova, organitzada pel Club Ciclista d’Inca, s’ha convertit en el critèrium ciclista més antic d’Espanya. També s’entrega el XXIX Trofeu Jaume Mestre, que premia la combativitat.

La competició, organitzada pel Club Ciclista d’Inca amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Inca, manté el mateix circuit de les edicions anteriors i es durà a terme un any més al barri de Crist Rei d’Inca, amb sortida i arribada a la plaça del Lledoner.

S’espera una gran participació amb la presència dels millors corredors illencs, així com de les futures promeses balears en les diferents categories. Actualment, ja hi ha més de 100 participants inscrits. Les diferents curses per categories començaran a partir de les 15:30 hores. Més informació i inscripcions:

https://webfcib.es/index.php/smartweb/inscripciones/prueba/20035-LXXXII-TROFEU-CIUTAT-DINCA

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado