Podeu consultar les bases aquí: https://incaciutat.com/concurs-dijous-bo-2022
Inca ha posat en marxa un concurs per seleccionar la imatge publicitària per promocionar el Dijous Bo les propostes finalitza el 30 de setembre i la imatge guanyadora rebrà un premi de 700 €
D’aquesta manera, cada participant podrà presentar a concurs un màxim de dos cartells, que han de ser originals i inèdits. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d’impressió.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/09/2022 - 10:08:00
30 de setembre. Com cada any, les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acredita les causes de la candidatura, el curriculum vitae del candidat o candidat i un mínim de 10 signatures

Inca convoca una nova edició del concurs per escollir la imatge promocional del Dijous Bo 2022. La millor proposta, la qual s'utilitzarà per anunciar la gran fira de Mallorca, rebrà un premi de 700 euros. Així mateix, roman oberta també la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2022.

Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un concurs per seleccionar la imatge publicitària per promocionar el Dijous Bo. El termini per presentar les propostes finalitza el 30 de setembre i la imatge guanyadora rebrà un premi de 700 euros.

Dijous Bo 2022. La millor proposta, la qual s'utilitzarà per anunciar la gran fira de Mallorca, rebrà un premi de 700 euros. Així mateix, roman oberta també la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2022.

«Com cada any, el nostre objectiu és fomentar la participació i que la ciutadania s’impliqui al màxim en la celebració de la fira més important de la nostra ciutat. Entre tots i totes volem aconseguir un cartell que representi l’essència del Dijous Bo i transmeti perquè és un esdeveniment tan especial», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Comunicació i Promoció de la Ciutat assenyala que «aquest concurs any rere any aconsegueix una major participació i es reben propostes de molta qualitat tant de professionals com de dissenyadors amateurs; posant de manifest que la idea de sumar disseny gràfic amb tradició, promoció i participació funciona. De fet, la nostra ciutat sempre ha estat molt lligada el disseny per això es va posar en marxa el concurs».

D’aquesta manera, cada participant podrà presentar a concurs un màxim de dos cartells, que han de ser originals i inèdits. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d’impressió. Per aquest motiu no s’admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums aferrats o enganxats.

El jurat es reunirà dins els set dies següents a la finalització del termini per qualificar les obres presentades i triar la imatge guanyadora, que s’utilitzarà al cartell promocional del Dijous Bo 2022 i totes les peces publicitàries que es desenvolupin.

Podeu consultar les bases aquí: https://incaciutat.com/concurs-dijous-bo-2022

Oberta la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2022. De forma paral·lela, ja està oberta també la convocatòria dels premis Dijous Bo, que tenen per objecte reconèixer aquelles persones, entitats o institucions que hagin dut a terme una activitat en benefici de la societat inquera, que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat o que hagin contribuït a la salvaguarda dels valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 30 de setembre. Com cada any, les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acredita les causes de la candidatura, el curriculum vitae del candidat o candidat i un mínim de 10 signatures que donin suport a la candidatura.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado