Durant les darreres setmanes, totes les activitats que hem organitzat
L’Ajuntament d’Inca continua treballant decididament per reactivar les festes de barriada, així doncs, aquest cap de setmana és el torn de la zona de So Na Monda
Diumenge, 25 de setembre, continuen la programació especial amb la celebració del Mercat dels Encants durant el matí. Per l'horabaixa es durà a terme una missa en memòria dels veïns i veïnes difuntes durant els darrers anys
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/09/2022 - 09:15:00
D’aquesta manera, dissabte 24 de setembre, es faran activitats infantils de 18 a 19.30 hores i, a continuació, una masterclass de Zumba amb Lester. Després se celebrarà el tradicional sopar a la fresca a la plaça del Bestiar

So Na Monda celebra les seves festes de barriada. L’Ajuntament d’Inca continua treballant decididament per reactivar les festes de barriada, després de dos anys d’aturada a causa de la COVID-19.

Així doncs, aquest cap de setmana és el torn de la zona de So Na Monda i dissabte i diumenge es durà a terme un complet programa d’activitats, el qual han presentat el batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; el president de l’Associació de Veïns, Guillem Coll; juntament amb altres membres de la junta i el consistori inquer.

També hi haurà un breu concert del Cor Parroquial de Sant Pere de Búger i es retrà homenatge a la veïna Blanca Buades. Les festes de So Na Monda es tancaran amb el ball a la fresca, de mà de Jaume Soler.

«Les festes de barriada són per a nosaltres una oportunitat única per impulsar la participació ciutadana i contribuir a dinamitzar la ciutat. Durant les darreres setmanes, totes les activitats que hem organitzat als diferents barris d’Inca han tengut molt bona acollida i esperam que les festes de So na Monda tenguin també molt bona participació», assenyala Caballero.

D’aquesta manera, dissabte 24 de setembre, es faran activitats infantils de 18 a 19.30 hores i, a continuació, una masterclass de Zumba amb Lester. Després se celebrarà el tradicional sopar a la fresca a la plaça del Bestiar amb servei de torradores. La vetllada de dissabte es tancarà amb una verbena amb Andreu Fiol.

Diumenge, 25 de setembre, continuen la programació especial amb la celebració del Mercat dels Encants durant el matí. Per l'horabaixa es durà a terme una missa en memòria dels veïns i veïnes difuntes durant els darrers anys en el monestir de Sant Bartomeu. També hi haurà un breu concert del Cor Parroquial de Sant Pere de Búger i es retrà homenatge a la veïna Blanca Buades. Les festes de So Na Monda es tancaran amb el ball a la fresca, de mà de Jaume Soler.

Inca millora la voravia del carrer Sirena per potenciar la connexió a peu amb el centre des de la Plaça Mallorca.  L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un projecte per ampliar la voravia d’un tram del carrer Sirena i substituir el paviment amb la finalitat de donar continuïtat amb la plaça Mallorca i impulsar la connexió amb el centre de la ciutat. Les obres, amb un pressupost de 23.000 euros, han començat ja aquesta setmana i finalitzaran abans que comencin les Fires. 

Així doncs, l’objecte d’aquesta actuació és substituir el paviment prefabricat de formigó de la voravia per un paviment de pedra natural irregular de pedra calcària  amb un acabat «apunxonat» similar a la rajola col·locada al carrer Barco, que connecta la plaça Mallorca amb el carrer Sirena. D’aquesta manera, el consistori de la capital del raiguer pretén unificar els paviments de les voravies del carrer Barco i Sirena i les voravies de la plaça Mallorca. 

 D’altra banda, aprofitant aquesta intervenció s’ampliarà la voravia. Els dos passos per a vianants i la zona de càrrega i descarrega es mantenen amb la reforma.  Pel que fa a la vorada de pedra existent, es tornarà a col·locar i en el cas que algun tram no es pogués aprofitar, l’Ajuntament disposa de vorades recuperades d’altres llocs que es poden reutilitzar. 

Així mateix, durant les obres es realitzarà una nova escomesa d’aigua per a la font de la plaça Orient. També s'instal·larà i es col·locarà un hidrant a la voravia enterrat i es col·locaran per previsió tubs pel pas de telecomunicacions sota el paviment de la nova voravia.  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado