EXPOSICIÓ DE MIQUEL BARCELÓ ADROVER A S’AGRÍCOLA.
El pintor manacorí Miquel Barceló i Adrover exposarà a partir del dissabte dia 1 d’octubre a S’Agrícola ha participat en múltiples exposicions individuals i col·lectives es podrà visitar fins dia 25
Al llarg de la seva carrera artística ha participat en múltiples exposicions individuals i col·lectives sobre tot a Mallorca però també en llocs com Madrid, València i París. La inauguració serà el proper dissabte dia 1 d’octubre
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/09/2022 - 04:03:00
Barceló va aprendre dibuix a l’acadèmia de Guillem Puerto mentre que en quan a pintura és autodidacta i ha tengut com a referents pintors clàssics com Velázquez, Murillo i Tiziano dels quals ha intentat posar en pràctica

EXPOSICIÓ DE MIQUEL BARCELÓ ADROVER A S’AGRÍCOLA. El pintor manacorí Miquel Barceló i Adrover exposarà a partir del dissabte dia 1 d’octubre a S’Agrícola. Miquel Barceló va aprendre dibuix a l’acadèmia de Guillem Puerto mentre que en quan a pintura és autodidacta i ha tengut com a referents pintors clàssics com Velázquez, Murillo i Tiziano dels quals ha intentat posar en pràctica les seves tècniques.

Encara que en el passat ha cultivat el realisme i el surrealisme actualment treballa sobre tot amb l’hiperrealisme. A més la seva pintura està treballada, com es feia en els segles XVII i XVIII, a base de veladures és a dir amb capes superposades que donen la sensació que tenen relleu.

A més la seva pintura està treballada, com es feia en els segles XVII i XVIII, a base de veladures és a dir amb capes superposades que donen la sensació que tenen relleu.

Una altra tècnica que utilitza en Miquel és l’anomenada zona àuria basada en la proporció àuria matemàtica mitjançant la qual es veuen els quadres sempre frontalment.

Al llarg de la seva carrera artística ha participat en múltiples exposicions individuals i col·lectives sobre tot a Mallorca però també en llocs com Madrid, València i París. La inauguració serà el proper dissabte dia 1 d’octubre a les 19 hores i es podrà visitar fins dia 25.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado