Juan Rodal. Dia: Divendres, 30 de setembre de 2022. Hora: 19.00 h
Visita a l’escultura donada pel Club Rotary Inca; e Inauguració de l’exposició «Allà on les coses es fan com sempre», de Juan Rodal divendres, 30 de setembre de 2022 a 19.00 hores
Així doncs, arran de la construcció de la nova rotonda situada en l’avinguda de General Luque, el Rotary Club Inca va sol·licitar el trasllat de l’escultura, ubicada a la rotonda de Sencelles, a aquest nou emplaçament.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/09/2022 - 07:09:00
El Club Rotary Inca va donar a la ciutat d’Inca aquesta escultura amb la finalitat de donar a conèixer la tasca que realitzen a la nostra ciutat al servei de la comunitat i de les persones i entitats més necessitades.

Visita a l’escultura donada pel Club Rotary Inca. L’obra, que ret homenatge als sabaters, s’ha traslladat de la rotonda de Sencelles a la nova rotonda de l’avinguda de General Luque, un dels punts més importants d’accés a la ciutat d’Inca.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació i Urbanisme, Andreu Caballero; el regidor de Comerç i Promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés; la regidora del Museu del Calçat i la Indústria, Antònia Maria Sabater; juntament amb el president del Rotary Club d’Inca, David Fernández; i membres de la junta directiva han visitat la nova ubicació de l’escultura donada per l’organització a la capital del Raiguer, ara ja fa 25 anys.

Juan Rodal i els responsables del Museu estan disponibles per concertar entrevistes. Per a més informació podeu contactar amb el departament de comunicació de l’Ajuntament d’Inca: 647 74 02 88

Així doncs, arran de la construcció de la nova rotonda situada en l’avinguda de General Luque, el Rotary Club Inca va sol·licitar el trasllat de l’escultura, ubicada a la rotonda de Sencelles, a aquest nou emplaçament. Amb aquesta nova ubicació, en una de les entrades més transitades d’Inca, es dóna més notorietat i prestigi al símbol Rotary, alhora que es guanya presència dins la societat inquera, així com explicaven en la seva sol·licitud des del Club Rotary Inca.

El Club Rotary Inca va donar a la ciutat d’Inca aquesta escultura amb la finalitat de donar a conèixer la tasca que realitzen a la nostra ciutat al servei de la comunitat i de les persones i entitats més necessitades. A més a més, l’obra ret homenatge al sector del calçat, pilar fonamental de la indústria inquera.

Inauguració de l’exposició «Allà on les coses es fan com sempre», de Juan Rodal. Dia: Divendres, 30 de setembre de 2022. Hora: 19.00 hores. Lloc: Museu del Calçat i la Indústria d'Inca. El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca inaugura, avui 30 de setembre a les 19 hores, l’exposició fotogràfica «Allà on les coses es fan com sempre» de Juan Rodal. La vetllada serà amenitzada amb un concert de groove jazz amb “Els Emmentals”.

En temps d'obsessiva i contínua optimització de tots els processos per reduir costos i temps de producció, per sobre de qualsevol altra valoració, encara hi ha llocs on allò industrial i allò artesà se segueixen entrellaçant per mantenir la tradició de qualitat que constitueix la seva essència.

Així doncs, «Allà on les coses es fan com sempre» proposa un recorregut per allò quotidià d’un d’aquests espais en els quals la mirada aliena no deixa d’omplir-se de coses que contar. Un itinerari per allò quasi sempre inapreciat, però ple d’històries humanes i necessàries.

Amb aquesta exposició, Juan Rodal interpel·la a la curiositat i la reflexió del públic proposant un recorregut en el qual anar desvetllant, des de la quietud, què s'amaga darrere les imatges i dóna sentit al títol de l'exposició. Totes les fotografies han estat preses a la fàbrica de Lotusse d’Inca.

Finalment, cal destacar que per primera vegada en el Museu del Calçat i la Indústria, aquesta exposició comptarà amb recursos de llenguatge augmentatiu i alternatiu (lectura fàcil i pictogrames) per fer l'exposició més accessible. Per això, el museu ha comptat amb el suport d'ARASAAC i la col·laboració d'Esment.

*IMPORTANT! L’artista Juan Rodal i els responsables del Museu estan disponibles per concertar entrevistes. Per a més informació podeu contactar amb el departament de comunicació de l’Ajuntament d’Inca: 647 74 02 88 / [email protected]

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado