Aquest programa promogut pel SOIB suposa una inversió de 287.179,30 €
L’Ajuntament d’Inca arranca el mes d’octubre amb la contractació de 7 persones, les quals s’incorporen a la plantilla municipal gràcies al programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals
Les persones contractades participaran del desenvolupament dels diferents projectes que es duen a terme a l’Ajuntament, sempre amb la col·laboració dels tècnics», explica la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/10/2022 - 07:19:00
Grau en Periodisme, Grau en Dret, Grau en Història de l’Art, Grau en Relacions Laborals. A més dels perfils universitaris, també s’ha ocupat una plaça amb una persona amb titulació de formació professional com a tècnic/a superior

L’Ajuntament d’Inca contracta 7 persones en el marc del projecte SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2022. L’Ajuntament d’Inca arranca el mes d’octubre amb la contractació de 7 persones, les quals s’incorporen temporalment a la plantilla municipal gràcies al programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2022. Aquest projecte està destinat a persones joves desocupades menors de 30 anys, que disposen d’una titulació universitària o formació professional de grau superior.

«L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar i facilitar la inserció laboral de les persones més joves, que tot i tenir una excel·lent preparació es troben a l’atur. Les persones contractades participaran del desenvolupament dels diferents projectes que es duen a terme a l’Ajuntament, sempre amb la col·laboració dels tècnics», explica la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber.

«Un contracte de dotze mesos que els ofereix la possibilitat de començar a aplicar els coneixements en els quals s'han format, conèixer l'administració pública i ampliar currículum, a l'hora que donen un servei a la ciutadania»

Pilar Ortiz, directora del SOIB, ha aprofitat l'acte per donar l'enhorabona als Joves Qualificats i animar-los a aprofitar l'oportunitat que aquest projecte els ofereix. «Un contracte de dotze mesos que els ofereix la possibilitat de començar a aplicar els coneixements en els quals s'han format, conèixer l'administració pública i ampliar currículum, a l'hora que donen un servei a la ciutadania», destaca Ortiz.

Així doncs, entre els perfils contractats es troben sis dones i un home que estaven a l’atur amb les següents titulacions: Grau en Periodisme, Grau en Dret, Grau en Història de l’Art, Grau en Relacions Laborals. A més dels perfils universitaris, també s’ha ocupat una plaça amb una persona amb titulació de formació professional com a tècnic/a superior en Administració i Finances.

Aquest programa promogut pel SOIB suposa una inversió de 287.179,30 €, dels quals 257.850,60 € han estat finançats amb el Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020, i la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals. Les contractacions tindran una durada de 12 mesos i els treballadors/es desenvoluparan les seves funcions a diferents departaments del consistori, d’acord amb la seva formació.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado