Així doncs, les obres que actualment ja s’estan duent a terme permetran embellir
L’Ajuntament d’Inca remodela el mur de la ronda de Jaume I i millora l’accessibilitat del carrer Mare de Déu de Gràcia amb bancals de pedra per resoldre el desnivell i nou accés per a vianants
266.805,00 euros, és millorar l’aspecte d’aquesta zona, punt d'accés a la ciutat des de la zona de Sineu i l’Hospital Comarcal. El termini d’execució de les obres és d’aproximadament 4 mesos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/10/2022 - 08:59:00
Finalment, una vegada finalitzades totes les tasques, es durà a terme l’asfaltatge de tot el carrer Mare de Déu de Gràcia, des de la rotonda fins a la intersecció amb el carrer Costitx i el carrer Mare de Déu de l’Esperança.

L’Ajuntament d’Inca remodela el mur de la ronda de Jaume I i millora l’accessibilitat del carrer Mare de Déu de Gràcia. El projecte consisteix principalment en la consolidació del mur i l’embelliment de l’espai amb bancals de pedra en sec per resoldre el desnivell i la construcció d’un nou accés per a vianants.

L’Ajuntament d’Inca està executant un projecte de remodelació i embelliment del tram final del carrer Mare de Déu de Gràcia, just a on entronca amb el carrer Jaume I. La finalitat d’aquesta actuació és rehabilitar el talús natural amb bancals de pedra en sec i construir una escala per als vianants.

5 metres, entre el carrer Mare de Déu de Gràcia i la ronda de Jaume I. Els bancals s’estan construint de manera tradicional, amb pedra en sec i s’enjardinaran amb vegetació autòctona per minimitzar el manteniment.

Així doncs, les obres que actualment ja s’estan duent a terme permetran embellir l’espai mitjançant bancals que resolguin de manera escalonada el desnivell existent de més de 5 metres, entre el carrer Mare de Déu de Gràcia i la ronda de Jaume I. Els bancals s’estan construint de manera tradicional, amb pedra en sec i s’enjardinaran amb vegetació autòctona per minimitzar el manteniment.

D’altra banda, el projecte inclou també la construcció d’una escala que connecti la part superior del carrer Mare de Déu de Gràcia amb el pas inferior del ferrocarril, per tal de generar un accés per a vianants directe cap al polígon. A més a més, s’urbanitzarà també el tram final de la pujada del carrer Mare de Déu de Gràcia, executant una voravia al costat dels edificis i generant una zona d’aparcament.

Finalment, una vegada finalitzades totes les tasques, es durà a terme l’asfaltatge de tot el carrer Mare de Déu de Gràcia, des de la rotonda fins a la intersecció amb el carrer Costitx i el carrer Mare de Déu de l’Esperança.

D’aquesta manera, la finalitat del projecte, que suposa una inversió de 266.805,00 euros, és millorar l’aspecte d’aquesta zona, punt d'accés a la ciutat des de la zona de Sineu i l’Hospital Comarcal. El termini d’execució de les obres és d’aproximadament 4 mesos.

Cal destacar que actualment, el talús objecte de l’actuació es troba en el seu estat natural, sense elements de contenció ni reforços. Pel que fa al vial superior, el lateral del talús també es troba pràcticament sense urbanitzar i per això es procedirà al traçat de la calçada i la voravia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado