Finalment, amb aquesta subvenció també es col·locarà un nou punt de recàrrega
Consell de Mallorca: Son Servera rep més de 98.000 euros per a projectes d'eficiència energètica a través del Pla d'Acció d'Energia Sostenible i Clima (PAESC)
Per altra banda, es col·locarà il·luminació de baix consum a tot el carril bici des de Son Servera a Cala Bona i al Parc Verd, cosa que ajudarà també a reduir el consum energètic.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/10/2022 - 08:57:00
Ajuntament reafirma l'aposta i la voluntat de contribuir en la cura del medi ambient i la reducció del consum energètic, fent un nou pas endavant cap a un municipi més sostenible i compromès amb la lluita

Son Servera rep més de 98.000 euros per a projectes d'eficiència energètica a través del Pla d'Acció d'Energia Sostenible i Clima (PAESC). L'Ajuntament de Son Servera ha rebut una subvenció del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, en el marc del Pla d'Acció d'Energia Sostenible i Clima de Son Servera (PAESC), per seguir amb la implantació de mesures que ajudin a reduir el consum d'energia municipal així com les emissions de CO₂.

Amb aquest ajut, sol·licitat des de l'Àrea de Medi Ambient, es té previst poder començar amb la redacció dels projectes per dotar de plaques fotovoltaiques d'autoconsum tres edificis públics: les Escoles Velles, el Centre de la Tercera Edat de Son Servera i el Centre de Dia.

redacció dels projectes per dotar de plaques fotovoltaiques d'autoconsum tres edificis públics: les Escoles Velles, el Centre de la Tercera Edat de Son Servera i el Centre de Dia.

Per altra banda, es col·locarà il·luminació de baix consum a tot el carril bici des de Son Servera a Cala Bona i al Parc Verd, cosa que ajudarà també a reduir el consum energètic. Finalment, amb aquesta subvenció també es col·locarà un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics per tal de potenciar i facilitar l'ús d'aquest tipus de vehicles.

Amb aquest paquet de mesures l'Ajuntament reafirma l'aposta i la voluntat de contribuir en la cura del medi ambient i la reducció del consum energètic, fent un nou pas endavant cap a un municipi més sostenible i compromès amb la lluita contra el canvi climàtic. El total de la subvenció és de 98.342 euros.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado