Ajuntament els cinc terrenys sumen un total de 882m2.
Dilluns en la sessió plenària del mes d’octubre, l’Ajuntament de Felanitx farà efectiva la compra de 5 finques ubicades a la plaça de l’Església al nucli de Cas Concos per una quantia total de 379.420€
La feina després de l’adquisició dels solar és fer una tasca d’adequar l’espai existent i mantenir-lo adesat mentre s’obri un procés de participació ciutadana per a que es pugui definir quina és la millor funcionalitat de l’espai.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/10/2022 - 03:52:00
S’avança així amb el projecte de reconversió d’un espai públic. El que s’ha fet fins ara és tramitar els expedients d’adquisició dels terrenys i dilluns es du a plenària els acords d’aprovació de les actes d’avinentesa i mutu acord.

L’Ajuntament de Felanitx compra per 380.000€ diferents solars a Cas Concos per poder completar la reivindicada plaça. El pròxim dilluns en la sessió plenària del mes d’octubre, l’Ajuntament de Felanitx farà efectiva la compra per expropiació forçosa de cinc finques ubicades a la plaça de l’Església al nucli de Cas Concos per una quantia total de 379.420€. D’acord amb els diferents informes tècnics cartogràfics de l’Ajuntament els cinc terrenys sumen un total de 882m2.

L’Ajuntament adquireix els solars que resten per poder tenir en propietat tota la mançana de l’actual plaça de Cas Concos. S’avança així amb el projecte de reconversió d’un espai públic. El que s’ha fet fins ara és tramitar els expedients d’adquisició dels terrenys i dilluns es du a plenària els acords d’aprovació de les actes d’avinentesa i mutu acord.

Quina és la millor distribució i configuració que se li ha de donar a aquesta zona publica. El que està clar es que ja tindrem en propietat tots els terrenys que puguin conformar la plaça de Cas Concos»

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat «Una vegada adquirit els terrenys s’iniciarà un estudi de projectes i d'anàlisi d’aquest espai. Quina és la millor distribució i configuració que se li ha de donar a aquesta zona publica. El que està clar es que ja tindrem en propietat tots els terrenys que puguin conformar la plaça de Cas Concos»

La feina després de l’adquisició dels solar és fer una tasca d’adequar l’espai existent i mantenir-lo adesat mentre s’obri un procés de participació ciutadana per a que es pugui definir quina és la millor funcionalitat de l’espai.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado