“Rebutjam la distribució que s’ha fet de les partides pressupostàries"
El Pi Manacor reclama més inversió en esports en els pressupostos municipals Marga Fons ha criticat la manca pel al manteniment i renovació de les instal·lacions esportives
“L’esport és salut, i evidentment la piscina és un espai on infants, joves i majors poden dur a terme una activitat esportiva molt completa i adaptada a cada una de les seves necessitats”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/03/2023 - 08:24:00
Patronat Municipal d’Esports és de 180.000 €. Consideram que és del tot insuficient i que l’equip de govern té molt poca sensibilitat amb totes les persones que practiquen esport al nostre municipi”.

El Pi Manacor reclama més inversió en esports en els pressupostos municipals. La formació aposta per impulsar un pla estratègic de l’esport per establir un full de ruta amb les principals accions a realitzar en matèria esportiva en els pròxims anys.

La candidata d’El PI-MANACOR, Marga Fons, ha criticat la manca d’inversió en els pressupostos municipals pel que fa al manteniment i renovació de les instal·lacions esportives municipals. “Rebutjam la distribució que s’ha fet de les partides pressupostàries i la manca d'aposta en la conservació i projecció de noves instal·lacions esportives de tots els nuclis urbans de Manacor”, ha declarat Fons.

En aquest mateix sentit, la candidata ha anunciat que El Pi Manacor impulsarà un pla estratègic de l’esport per establir un full de ruta amb les principals accions a realitzar en matèria esportiva en els pròxims anys.

Així mateix, Fons ho ha exemplificat indicant la partida que l’Ajuntament destina a inversions esportives. “L’aportació del consistori en inversió al Patronat Municipal d’Esports és de 180.000 €. Consideram que és del tot insuficient i que l’equip de govern té molt poca sensibilitat amb totes les persones que practiquen esport al nostre municipi”.

En aquest mateix sentit, la candidata ha anunciat que El Pi Manacor impulsarà un pla estratègic de l’esport per establir un full de ruta amb les principals accions a realitzar en matèria esportiva en els pròxims anys. “Volem posar l’esport en el centre de les nostres polítiques. L’equip de govern actual ho ha deixat de banda i no ho podem consentir”.

Amb tot, Fons ha assegurat que tampoc hi ha cap partida destinada a arreglar i posar en funcionament la piscina municipal. “L’esport és salut, i evidentment la piscina és un espai on infants, joves i majors poden dur a terme una activitat esportiva molt completa i adaptada a cada una de les seves necessitats”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Margalida
Quan fa governar es pi, que es va fer.. ? Ido res de res... au a purgar fum en tonterías