FCC Medio Ambiente SA per infracció greu en la recollida de fems.
El jutjat dóna la raó a l'Ajuntament de Felanitx i Fomento haurà de pagar la sanció per no recollir el fems en temps de vaga, 7.916 € a l'empresa FCC Medio Ambiente SA per infracció
L'empresa, al judici, ha reconegut que no es va cobrir el servei amb la seva totalitat. Els informes de l'enginyer municipal i policia constaten que la situació era insalubre i incòmode pels veïns del municipi.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/03/2023 - 03:58:00
Recordem que aquesta sanció es va posar per incomplir les mesures necessàries per evitar situacions insalubres, perilloses o que provocaven incomoditat a la ciutadania per no recollir les bosses de rebuig

El jutjat dóna la raó a l'Ajuntament de Felanitx i Fomento haurà de pagar la sanció per no recollir el fems en temps de vaga. El jutjat contenciós administratiu de Palma ha dictat sentència ferma referent a una penalitat interposada per l'Ajuntament de Felanitx d'una quantia de 7.916,67 € a l'empresa FCC Medio Ambiente SA per infracció greu en la recollida de fems.

FCC va presentar un recurs contra l'acord de ple de l'Ajuntament de Felanitx el 10 de gener de 2022 que ha estat desestimat. Recordem que aquesta sanció es va posar per incomplir les mesures necessàries per evitar situacions insalubres, perilloses o que provocaven incomoditat a la ciutadania per no recollir les bosses de rebuig i incomplir els serveis mínims establerts per la vaga de treballadors.

L'empresa, al judici, ha reconegut que no es va cobrir el servei amb la seva totalitat. Els informes de l'enginyer municipal i policia constaten que la situació era insalubre i incòmode pels veïns del municipi. L'empresa havia estat advertida i no va complir amb el contracte.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado