Amb la instal·lació d'aquests elements, volem sumar a l'oferta lúdica
L'Ajuntament de Manacor departament de Joventut, ha instal·lat 17 taules de ping-pong a zones públiques d'esbarjo de Manacor, Porto Cristo i s'Illot
Aquest nou mobiliari esportiu és de modalitat antivandàlica, pel que tant la taula com la xarxa són metàl·liques. L'Ajuntament ha instal·lat taules al parc de na Molla, al parc municipal, l'skateparc, al parc del Molí d'en Beió
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/03/2023 - 07:04:00
Serralt. A Porto Cristo, s'han col·locat a la plaça del Sol i de la Lluna, a la plaça de Francesc Ramis i a la plaça de ses Comes. A s'Illot, s'han ubicat al poliesportiu municipal de la localitat costanera.

L'AJUNTAMENT DE MANACOR INSTAL·LA 17 TAULES DE PING-PONG A ZONES D'ESBARJO D'ARREU DEL MUNICIPI. L'Ajuntament de Manacor ha instal·lat 17 taules de ping-pong a zones públiques d'esbarjo de Manacor, Porto Cristo i s'Illot. La iniciativa, del departament de Joventut, té com a objectiu potenciar aquest esport com a element per a transmetre valors, fomentar models d'oci saludables i articular la pràctica del ping-pong com a eina de cohesió social i comunitari.

Aquest nou mobiliari esportiu és de modalitat antivandàlica, pel que tant la taula com la xarxa són metàl·liques. L'Ajuntament ha instal·lat taules al parc de na Molla, al parc municipal, l'skateparc, al parc del Molí d'en Beió, i a la barriada del Serralt. A Porto Cristo, s'han col·locat a la plaça del Sol i de la Lluna, a la plaça de Francesc Ramis i a la plaça de ses Comes. A s'Illot, s'han ubicat al poliesportiu municipal de la localitat costanera.

"Amb la instal·lació d'aquests elements, volem sumar a l'oferta lúdica i esportiva que hi ha als espais públics del municipi de Manacor orientada a la franja d'edat més jove. L'skatepark, els nous parcs de cal·listènia i ara aquestes noves taules de ping-pong permeten que els joves del municipi puguin passar temps lliure fent activitat física en comunitat, el que també inclou beneficis a nivell social i emocional", afirma la delegada de Joventut, Carme Gomila. El departament de Joventut ha adquirit també jocs de raquetes amb l'objectiu d'organitzar una competició orientada a promocionar aquest esport entre la població jove del municipi.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado