31 de març a les 20 hores el controlador aeri Antoni Capó Bennàsar
El 31 de març a les 20h el controlador aeri Antoni Capó Bennàsar impartirà a S’Agrícola Manacor una conferència titulada «La professió de controlador aeri a les Balears: com es controlen els vols»
Antoni Capó va néixer a Manacor l’any 1980 i va estudiar Enginyeria Tècnica Aeronàutica a la Universitat Politècnica de Madrid on va tenir el millor expedient acadèmic de la seva promoció
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/03/2023 - 12:33:00
Va treballar en primer lloc a Airbús España i després a AENA a la Divisió de Manteniment i Explotació Tècnica de Serveis Centrals de Navegació Aèria. Des del 2009 ha treballat a la torre de control de l’aeroport de Palma

CONFERÈNCIA D’ANTONI CAPÓ A S’AGRÍCOLA MANACOR. El proper divendres dia 31 de març a les 20 hores el controlador aeri Antoni Capó Bennàsar impartirà a s’Agrícola Manacor una conferència titulada «La professió de controlador aeri a les Balears: com es controlen els vols».

Antoni Capó va néixer a Manacor l’any 1980 i va estudiar Enginyeria Tècnica Aeronàutica a la Universitat Politècnica de Madrid on va tenir el millor expedient acadèmic de la seva promoció i es va especialitzar en Navegació i Circulació Aèria.

Va treballar en primer lloc a Airbús España i després a AENA a la Divisió de Manteniment i Explotació Tècnica de Serveis Centrals de Navegació Aèria. Des del 2009 ha treballat a la torre de control de l’aeroport de Palma on ha tengut diversos càrrecs entre el que podem destacar el de Cap de la torre de control entre 2016 i 2019, període en què va ser responsable d’implementar una sèrie de projectes com la implantació operativa sense fitxa, nous procediments de baixa visibilitat i nous procediments de sortida per augmentar la capacitat de enlairaments.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado