PASTISSERIA RAMIS per 82 a 63 davant el Joan Capó de Felanitx.
Bàsquet Manacor: Els nostres dos equips mini de categoria especial varen aconseguir aquest passat cap de setmana la classificació matemàtica pel Campionat de Mallorca
Per la seva banda, les minis Innovatec Security varen obtenir la classificació per la fase pel títol de Mallorca vencent de manera molt clara a les companyes d’Alcúdia per un marcador final de 58 a 8. A més, amb la victòria
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/05/2023 - 18:24:00
Els nins de l’equip D5 Sport Shop varen vèncer per 110 a 66 als companys de Bàsquet Nord Alcúdia certificant la classificació matemàtica pel campionat a manca de tres partits per la finalització de la lliga.

ELS MINIS D5 SPORT SHOP I LES MINIS INNOVATEC SECURITY ES CLASSIFIQUEN PEL CAMPIONAT DE MALLORCA. Els nostres dos equips mini de categoria especial varen aconseguir aquest passat cap de setmana la classificació matemàtica pel Campionat de Mallorca.

Els nins de l’equip D5 Sport Shop varen vèncer per 110 a 66 als companys de Bàsquet Nord Alcúdia certificant la classificació matemàtica pel campionat a manca de tres partits per la finalització de la lliga.

NA PAULA GINARD PARTICIPA A LA CONVOCTÒRIA DE LA PRESELECCIÓ BALEAR DE 3x3 EN CATEGORIA U13. La jugadora infantil del nostre Club va participar durant el passat cap de setmana de quatre sessions

Per la seva banda, les minis Innovatec Security varen obtenir la classificació per la fase pel títol de Mallorca vencent de manera molt clara a les companyes d’Alcúdia per un marcador final de 58 a 8. A més, amb la victòria asseguren també la segona possició de la fase regular. Destacar el gran ambient de bàsquet que es va viure diumenge horabaixa al pavelló de La Salle, amb unes graderies plenes de l’afició manacorina. Moltes gracies!

GRAN DERBI MANACORÍ ENTRE EL CADET VERMELL RT. XINXERAM I EL CADET NEGRE. Els dos equips cadets de categoria preferent del nostre Club es varen enfrontar diumenge passat a La Salle. Fou un partit entre companys i amics de club en un ambient excepcional.

El partit va ser molt emocionant amb una primera part dominada per l’equip de primer any i una reacció del cadet vermell a la segona meitat. Així s’arribà al darrer període amb el nostre equip de primer any dos punts per davant però els al.lots dirigits per n’Andreu Serra tingueren una mica més d’encert en els darrers deu minuts i aconseguiren una molt ajustada victòria per 61 a 62. Enhorabona als dos equips i moltes gràcies pel bon ambient i l’esportivitat tant a la pista de joc com a les graderies.

Una altra partit destacat de la jornada fou el darrer partit d’aquesta temporada disputat pel nostre júnior LABORATORI 22. Els júniors dirigits per en Mateu Cortès s’enfrontaven als júniors del Capdepera, dirigits per en Juan Antonio Ferrera, entrenadors del nostre sénior femení.

El partit fou molt emocionant i igualat amb victòria final pels gabellins per 61 a 73. Donam per acabada així la temporada de l’equip que acabà en cinquena possició del grup preferent C. Des d’aquí agrair la tasca del cos tècnic, dels jugadors i dels cadets que han ajudat a l’equip al llarg de la temporada.

En altres partits d’aquesta jornada, victòria de les infantils PELUQUERÍA MIMAR davant l’Hispània per 67 a 48, derrota de les minis AIXAM MANACOR per 42 a 56 davant Sant Josep, victòria de les minis SERVIMEDIC davant Àgora Portals per 63 a 53, derrota dels infantils OFI-ILLA per 51 a 94 davant el Sant Josep, derrota dels minis PARERA ARQUITECTES per 66 a 47 davant l’Hispània, derrota dels minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU a casa del Sineu per 92 a 40, derrota de les júniors vermell per 68 a 54 a Sineu i victòria del cadet PASTISSERIA RAMIS per 82 a 63 davant el Joan Capó de Felanitx.

NA PAULA GINARD PARTICIPA A LA CONVOCTÒRIA DE LA PRESELECCIÓ BALEAR DE 3x3 EN CATEGORIA U13. La jugadora infantil del nostre Club va participar durant el passat cap de setmana de quatre sessions d’entrenament juntament amb onze companyes més de diferents clubs de les nostres illes. Aquesta convocatòria suposa una nova experiència de formació i aprenentatge per a na Paula. Enhorabona i a seguir disfrutant del bàsquet!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado