PP
EL PP explica que "la peticioì d'ajuda al Govern central davant la crisi migratoÌria no eìs una demanda del Partit Popular sinoì de Mallorca"
Nuìria Riera: "La Fiscalia de les Balears se suma a aquesta reclamacioì a Saìnchez, peroÌ ell continua mirant a un altre costat per purs interessos partidistes"
pp.es 09/09/2024 - 13:16:59

EL PP explica que "la peticioì d'ajuda al Govern central davant la crisi migratoÌria no eìs una demanda del Partit Popular sinoì de Mallorca"

La portaveu del Partit Popular en el Consell de Mallorca, Nuìria Riera: "La Fiscalia de les Balears se suma a aquesta reclamacioì a Saìnchez, peroÌ ell continua mirant a un altre costat per purs interessos partidistes"

El Partit Popular de Mallorca ha denunciat "la falta d'empatia i de responsabilitat per part del Govern de Saìnchez davant la crisi migratoÌria i humanitaÌria que sofreix Balears, i en concret Mallorca". La formacioì popular ha explicat que "la peticioì d'ajuda no eìs una demanda del Partit Popular, no eìs un capritx, sinoì una reivindicacioì real de Mallorca"

La portaveu popular ha lamentat que “a pesarde la situacioì liìmit, la Delegacioì del Govern a les Balears es renten les mans i diu que no eìs de la seva competeÌncia". Nuìria Riera ha destacat que ara "tambeì la Fiscalia de les Illes Balears reclama la implicacioì de l'executiu central per a atendre els menors no acompanyats que arriben".

"El Govern continua mirant a un altre costat per purs interessos partidistes i desateìn les seves obligacions", ha apuntat. Riera ha dit que "el Consell de Mallorca necessita instal·lacions i recursos tant econoÌmics com humans per a fer front a l'incessant augment d'arribades".


Aixiì mateix, es demana que opinen "Armengol i Cladera de l'evasiva per part de Saìnchez d'estendre la maÌ a les Balears, o si per a elles, totes les passes del president soìn encertades, encara que es tracti de fer poliìtica a costa de la complicada situacioì que viuen les illes".

 

Reciente
Visto
Comentado