EL PI 2N CABLE ALCÚDIA
El Pi reclama el canvi de traçat de l’entrada del segon cable elèctric
El Pi Alcúdia sempre ha defensat que l’entrada del cable fos per la badia d’Alcúdia per les canalitzacions ja fetes d’es Murterar.
elpi.com 30/09/2024 - 14:26:01

El Pi reclama el canvi de traçat de l’entrada del segon cable elèctric

El Pi Alcúdia sempre ha defensat que l’entrada del cable fos per la badia d’Alcúdia per les canalitzacions ja fetes d’es Murterar

El PIha presentat una moció a l’Ajuntament d’Alcúdia i al Consell de Mallorca per exigir un canvi de traçat de l’entrada del segon cable elèctric que ha de connectar la península amb Mallorca. “Volem que el cable entri per la badia d’Alcúdia i que s’aprofitin les instal·lacions existents per arribar fins a Es Murterar”, ha explicat el regidor d’Alcúdia, Domingo Bonnín.

Bonnín ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la moció acompanyat dels consellers Antoni Salas i Magdalena Vives, a més, de diferents membres de la formació a Alcúdia. “La legislatura passada vàrem fer molta feina per canviar aquest traçat i pareix que ni al PP ni al PSOE li importa que hagin d’aixecar mig municipi”, explica Bonnín.

Per la seva part, el conseller Salas assegura que “ens sorprenen molt els canvis d’actitud, els canvis de posicionament, especialment els del Partit Popular. La passada legislatura ens vàrem ajudar a entrar una Proposició No de Llei al Parlament, per evitar que el cable entràs per aquest traçat, i ara, d’ençà que governa, no diu res de res”, explica el conseller insular.

Recordem que l’Estat i Red Elèctrica han publicat que el segon cable elèctric que ha de connectar la península amb Mallorca entri per la Badia de Pollença, concretament per la Victòria, per la zona coneguda per Sa Ferradura. I El Pi, i moltes forces polítiques del municipi, varen manifestar que la millor opció seria que entràs per la badia d’Alcúdia i utilitzàs les canonades ja instal·lades d’Es Murterar.

 

Reciente
Visto
Comentado