jardineria i llanterneria a joves menors de 30 anys
'Enganxa't 2020/2021 'és un programa de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Felanitx que ensenya la professió de jardineria a joves menors de 30 anys, al mateix temps que treballen
Els 10 alumnes/treballadors varen iniciar els seus contractes el dia 10 de novembre; durant aquests dos mesos han rebut formació teòrica a l'aula ubicada a la Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx i han fet diferents feines dins el municipi.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/01/2021 - 03:01:00
Fons Social Europeu. El pressupost pel desenvolupament d'aquest programa és de 250.816,27 €, dels quals 219.360 € els aporta el SOIB i 48.496,27 € els aporta l'Ajuntament de Felanitx.

SOIB Jove Formació i Ocupació 'Enganxa't 2020/2021'. 'Enganxa't 2020/2021 'és un programa de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Felanitx que ensenya la professió de jardineria i llanterneria a joves menors de 30 anys, al mateix temps que treballen. Aquest programa és finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu. El pressupost pel desenvolupament d'aquest programa és de 250.816,27 €, dels quals 219.360 € els aporta el SOIB i 48.496,27 € els aporta l'Ajuntament de Felanitx.

Els joves del programa estan contractats en la modalitat de formació i aprenentatge durant un període de 12 mesos, alternant hores de formació amb hores de treball efectiu. En acabar els alumnes obtindran dos certificats de professionalitat de nivell 1, un de la família agrària i l'altre de la família d'instal·lació i manteniment.

Els joves del programa estan contractats en la modalitat de formació i aprenentatge durant un període de 12 mesos, alternant hores de formació amb hores de treball efectiu. En acabar els alumnes obtindran dos certificats

Els 10 alumnes/treballadors varen iniciar els seus contractes el dia 10 de novembre; durant aquests dos mesos han rebut formació teòrica a l'aula ubicada a la Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx i han fet diferents feines dins el municipi.

Les actuacions han consistit en l'adequació, neteja i manteniment de diferents espais públic com la Plaça Espanya, Plaça Pax, Plaça de sa Sínia, horts municipals, diverses rotondes del nucli urbà, així com actuacions a son Negre, son Proenç i es Carritxó.

Les tasques realitzades han consistit, entre d'altres, a desbrossar, tallar i perfilar gespa, poda d'arbres, rastellar i netejar herbes, preparació de terreny, revisió de reg, sembra de llavors, etc.

Durant els pròxims mesos, fins al novembre de 2021, seguiran amb la seva formació i faran feines relacionades amb la millora de les instal·lacions sanitàries dels edificis i espais públics del municipi, fent activitats de planter i viver, implantant nous elements vegetals i no vegetals a jardins i zones verdes dels espais públics i fent petites tasques de manteniment a les zones d'intervenció d'anteriors projectes ocupacionals. Volem donar l'enhorabona als alumnes i a l'equip tècnic del programa per la bona tasca realitzada aquest primer mes de programa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado