A més, el nostre infantil Creuers Illla Balear va disputar un partit amistós
MANACOR: LES SÉNIORS BUFETE PERELLÓ I LES INFANTILS ADVOCATS JOAN PICÓ ES PROCLAMEN SIPUBCAMPIONES DE LES SEVES LLIGUES
OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA TEMPORDA 21-22 DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. El Club Bàsquet Manacor ja ha obert el termini d’inscripcions per a la propera temporada. El club finalitza la temporada amb 26 equips
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/06/2021 - 06:52:00
Manacor i de la comarca. Si voleu formar part de la família del Bàsquet Manacor o voleu informació us convidam a telefonar al 667025063 i demanar tota la informació que necessiteu!

LES SÉNIORS BUFETE PERELLÓ I LES INFANTILS ADVOCATS JOAN PICÓ ES PROCLAMEN SIPUBCAMPIONES DE LES SEVES LLIGUES. Les séniros de Club Bàsquet Manacor Bufete Perelló varen disputar la final insular contra l’Alcudia. Les nostres jugadores competiren al màxim però l’encert de les rivals i un parcial favorable en el tercer quart feren molt difícil la victòria.

Tot i això l’equip no es donà per vençut i va lluitar fins el final per acabar perdent per 58 a 42 però amb les sensacions molt positives i havent desplegat un joc alegre i intens. Des d’aquí donam l’enhorabona a l’ equip per una gran temporada a on han competit sempre de tu a tu a tots els rivals i a on han sigut un exemple i un referent pels equips base de club.

En el primer partit de la setmana els minis Sonsònia Centre Auditiu feren un gran partit davant Sa Pobla lluitant per la victòria fins el final que acabà amb un marcador de 50 a 57.

Les infantils Advocats Joan Picó jugaren la final a La Salle davant el Santa Mònica. El partit fou molt igualat fins el tercer quart a on les nines de Palma obriren distància en el marcador. En el darrer període les nostres nines remuntaren fins a 13 punts de diferència en cinc minuts però faltà una mica per poder completar la remuntada. Tot i la derrota per 49 a 55 excel.lent la tasca de les nostres nines en una temporada a on l’equip ha crescut dia a dia.

ELS MINIS SONSÒNIA CENTRE AUDITIU JUGAREN DOS PARTITS MOLT BONS I COMPETITS. En el primer partit de la setmana els minis Sonsònia Centre Auditiu feren un gran partit davant Sa Pobla lluitant per la victòria fins el final que acabà amb un marcador de 50 a 57.

Al dia següent jugaren davant el Llucmajor i, aquest cop, aconseguiren el premi de la victòria per 62 a 57 en un gran partit de tots els nins. El nostres minis estan acabant la temporada mostrant una gran millora i un gran creixement com a equip!

CONCENTRACIÓ SELECCIONS BALEARS DE MINIBÀSQUET. N’Adrian Balvas, na Mireia Tous i na Caterina Villalonga han participat al llarg de quatre dies a la darrera concentració de les seleccions mini que participaran al Campionat d’Espanya. També ho han fet els entreandors del nostre Club Joanma Bernabé i Sergi Nieto i la nostra entrenadora na Marina Pascual.

A més, el nostre infantil Creuers Illla Balear va disputar un partit amistós de preparació amb la selecció mini masculina. Han sigut un dies de molt de bàsquet, d’esforç, d’amistat i de convivència que de ben segur han sigut una gran experiència pels nostres i per a les nostres representants!

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA TEMPORDA 21-22 DEL CLUB BÀSQUET MANACOR. El Club Bàsquet Manacor ja ha obert el termini d’inscripcions per a la propera temporada. El club finalitza la temporada amb 26 equips, des de iniciació fins a sénior, amb la intenció de seguir creixent com a club referent en la formació de les nines i els nins de Manacor i de la comarca. Si voleu formar part de la família del Bàsquet Manacor o voleu informació us convidam a telefonar al 667025063 i demanar tota la informació que necessiteu!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado