Desitjam que aquest cicle d'activitats i les que queden per venir durant l'estiu
Èxit rotund del Festival Incajazz, 1600 persones han participat d’aquesta quinzena edició del festival, que ha penjat el cartell de «Sold Out» els 4 concerts
d’Incajazz. L’oferta de concerts enguany ha estat molt variada, amb diversos estils de jazz, des dels més clàssics als més contemporanis, passant per estils mixtes amb fórmules de jazz pur.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/07/2021 - 09:42:00
Quarter General per poder mantenir els aforaments d’acord amb la normativa per fer front a la COVID-19. En aquest sentit, recalcar que durant tots els concerts s’han complert totes les mesures de seguretat

Èxit rotund del Festival Incajazz 2021. 1600 persones han participat d’aquesta quinzena edició del festival, que ha penjat el cartell de «Sold Out» els 4 concerts.. Enguany s’ha fet una aposta per promoure la restauració local i impulsar el maridatge de jazz i alta cuina.

El Quarter General Luque s’ha convertit, per segon any consecutiu, en escenari del festival Incajazz organitzat per l’Ajuntament d’Inca. Enguany han passat per aquest indret tan emblemàtic de la capital del Raiguer artistes locals de reconegut prestigi en 4 actuacions, celebrades els diumenges del mes de juliol. Aquest cicle s’ha consolidat com una de les fites ineludibles per als amats del jazz, aconseguint enguany exhaurir les entrades en tots els concerts.

Incajazz 2021 ha comptat amb la participació dels restauradors Ca n'Ignaci, Can Joan March, Ses Maduixetes, Açaí Vegetarià, Suro, i les bodegues de Son Bordils.

«Seguim una edició més apostant per la cultura segura i mantenint els nostres festivals d'estiu en actiu, sabem que és un encert perquè la societat inquera respon i participa de l'activitat cultural de la ciutat més que mai i es fa palesa la importància de la cultura davant situacions com la que estam vivint. Desitjam que aquest cicle d'activitats i les que queden per venir durant l'estiu, siguin una injecció d'energia per a tothom», assenyala la regidora de cultura, Alice Weber.

Així doncs, un total de 1600 persones s’han donat cita al Patí d’Armes del Quarter General Luque d’Inca per gaudir de la quinzena edició d’Incajazz. L’oferta de concerts enguany ha estat molt variada, amb diversos estils de jazz, des dels més clàssics als més contemporanis, passant per estils mixtes amb fórmules de jazz pur.

El primer concert va ser a càrrec de Highlands Project. Després va passar per l’escenari del festival Pere Bujosa Trio. El festival continuà amb el concert de Rut Florit, el tercer diumenge d’agost. Finalment, ahir 25 de juliol, Tinons March va tancar Incajazz 2021 amb la seva actuació.

Un any més, s’ha mantingut el servei de menjar i begudes amb restauradors locals i, per primera vegada l’alta cuina ha tengut un paper rellevant en aquest festival. Incajazz 2021 ha comptat amb la participació dels restauradors Ca n'Ignaci, Can Joan March, Ses Maduixetes, Açaí Vegetarià, Suro, i les bodegues de Son Bordils.

De forma paral·lela, durant el mes de juliol Inca també ha acollit un concert de Cap Pela, el qual va reunir a 700 persones en el Quarter General Luque. «Des de l’Ajuntament d’Inca estam compromesos amb la cultura i hem fet un important esforç per mantenir la programació i adaptar totes les activitats a la normativa vigent per tal de poder seguir gaudint d'aquests tipus d’espectacles i festivals amb les màximes garanties», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Finalment, destacar que aquest festival se celebra tradicionalment al Claustre de Sant Domingo, però el passat any es va traslladar al Quarter General per poder mantenir els aforaments d’acord amb la normativa per fer front a la COVID-19. En aquest sentit, recalcar que durant tots els concerts s’han complert totes les mesures de seguretat i higiene vigents.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado