L’acte, el qual ha tingut un format més íntim
Sant Llorenç: Fill adoptiu està regulat pel reglament d'honors i distincions de l'Ajuntament, reconeix que Rafel Nadal, sent una persona externa al municipi, té la consideració de predilecte
Rafel Nadal Parera, fill adoptiu del municipi de Sant Llorenç des Cardassar. En el Ple Extraordinari celebrat avui a l’Espai 36
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/10/2021 - 05:12:00
Fundació Rafa Nadal va donar a l’Ajuntament de Sant Llorenç i per fer visible, gràcies a la seva presència dins el món de l’esport a nivell mundial, la situació que estava patint el nostre municipi.

Rafel Nadal Parera, fill adoptiu del municipi de Sant Llorenç des Cardassar. En el Ple Extraordinari celebrat avui a l’Espai 36 de Sant Llorenç, s’ha nomenat fill adoptiu del nostre municipi a Rafel Nadal Parera.

Aquesta decisió respon a la voluntat d’agrair les nombroses mostres de solidaritat que Nadal va manifestar amb totes les persones afectades per la torrentada del passat 9 d'octubre de 2018, però especialment per l’ingrés d’un milió d’euros que la Fundació Rafa Nadal va donar a l’Ajuntament de Sant Llorenç i per fer visible, gràcies a la seva presència dins el món de l’esport a nivell mundial, la situació que estava patint el nostre municipi.

Aquesta decisió respon a la voluntat d’agrair les nombroses mostres de solidaritat que Nadal va manifestar amb totes les persones afectades per la torrentada del passat 9 d'octubre de 2018

L’acte, el qual ha tingut un format més íntim, ha comptat amb la presència de Rafel Nadal, de l’equip de govern, d’alguns familiars del tenista, de dos representants de l’Associació d’Afectats per la Torrentada de Sant Llorenç i d’alguns veïnats del municipi que no volien perdre l’oportunitat de gaudir de l’entrega del títol.

El títol de fill adoptiu, que està regulat pel reglament d'honors i distincions de l'Ajuntament, reconeix que Rafel Nadal, sent una persona externa al municipi, té la consideració de predilecte o il·lustra i se li reconeix i agraeix la donació i l’ajuda atorgada en l’àmbit material i social.

Una vegada més, volem agrair a Rafel Nadal, tota l’ajuda que vam rebre. Aprofitam també per recordar-vos que podeu col·laborar amb les persones damnificades a La Palma amb una donació econòmica.

Ajuntament de Los Llanos de Aridane

IBAN ES06 2100 1921 1902 0014 1752

Codi Bizum: 03749

Concepte: Donación Erupción Volcánica

Destinatari: Ayuntamiento de los Llanos de Aridane

Indicar DNI, nom i llinatges

Ajuntament El Paso

IBAN ES26 2100 7109 3122 0015 5652 (La Caixa)

IBAN ES57 3076 0480 6710 0761 6723 (Caja Siete)

Codi Bizum: 03748

Concepte: Donación Erupción Volcánica

Destinatari: Ayuntamiento de el Paso

Indicar DNI, nom i llinatges

En nom de tot el consistori, i després de la gran experiència que ens va deixar la nostra vivència, la qual va dotar de sentit a la paraula solidaritat, us donam les gràcies.replica watches

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Ceres rompudes i clots
Otra vez Sant Llorenç adelantando por la derecha a Manacor