Nota: Las bases en la página web del Ayuntamiento de Manacor.
L'Ajuntament de Manacor torna a convocar els Premis Ciutat de Manacor en aquesta edició amb les categories de Novel·la, Poesia, Teatre, Assaig, Música i Arts plàstiques
El termini per a presentar originals comença aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d’abril de 2023. L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Manacor de les categories literàries
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/03/2023 - 05:51:00
Manacor i d'arreu dels territoris de parla catalana, que recentment han afegit les categories de música i d’arts plàstiques", destaca el batle de Manacor, Miquel Oliver.

El termini per a presentar originals comença aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d'abril. L'Ajuntament de Manacor, de la mà de la Institució Pública Antoni M. Alcover, torna a convocar els Premis Ciutat de Manacor, en aquesta edició amb les categories de Novel·la, Poesia, Teatre, Assaig, Música i Arts plàstiques.

"Els Premis Ciutat de Manacor són una fita molt important dins el calendari cultural de Manacor i d'arreu dels territoris de parla catalana, que recentment han afegit les categories de música i d’arts plàstiques", destaca el batle de Manacor, Miquel Oliver.

L’any 2020 es varen presentar més de 110 originals i el 2021 més de 150 en les categories de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig. Durant aquests darrers cinc anys, del 2018 al 2022, s’han repartit en premis fins a 66.000 €

"La participació a aquests prestigiosos guardons és el punt fort" que destaca la gerent de la Institució Pública, Cristina Duran. L’any 2020 es varen presentar més de 110 originals i el 2021 més de 150 en les categories de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig. Durant aquests darrers cinc anys, del 2018 al 2022, s’han repartit en premis fins a 66.000 €.

El termini per a presentar originals comença aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d’abril de 2023. L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Manacor de les categories literàries de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig tendrà lloc dia 10 de juny de 2023. Pel que fa a les categories de Música i d'Arts Plàstiques, se seguirà el mateix format que en les passades edicions. Nota: Las bases en la página web del Ayuntamiento de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Pep
Premis que no pinten res i autors que no llegeig ni sa mare.
Vicente Castro
Los premios literarios de un Ayuntamiento no tendrían que ser clasistas, y si sólo se pueden presentar obras en catalán son únicamente para un 30% de la población Manacorina.