Així doncs, gràcies a aquest projecte 7 persones es varen incorporar
Finalitza amb èxit el projecte «SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2022»; y el PP pide al Govern que la nueva estación de tren lleve el nombre de ‘Constància-Hospital d’Inca’
Un club de nuestra ciudad que, además, justo el año pasado cumplió los cien años. Instamos al Govern que este apeadero lleve este nombre para rendir este homenaje y reconocimiento al Constància”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/10/2023 - 09:38:00
Ajuntament d’Inca el passat mes d’octubre. Durant aquests mesos, d’acord amb la seva formació, han treballat en les àrees municipals de Comunicació, Secretaria, Gestió Tributària. Cultura i Formació.

Finalitza amb èxit el projecte «SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2022» d’Inca. Durant el darrer any, 7 persones joves han format part de la plantilla de l'Ajuntament amb la finalitat d’adquirir experiència professional. La finalitat d’aquesta iniciativa és impulsar la inserció laboral dels joves de menys de 30 anys amb titulació universitària o formació professional de grau superior.

L’Ajuntament d’Inca ha celebrat un emotiu acte de cloenda per acomiadar a les 7 persones joves que durant el darrer any han treballat en el consistori, en el marc del programa «SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2022». La finalitat d’aquesta iniciativa, dirigida a joves menors de 30 anys amb titulació universitària o formació professional de grau superior, és potenciar la inserció laboral dels joves que, tot i estar qualificats, tenen dificultats per aconseguir incorporar-se en el món laboral.

El Partido Popular de Inca insta al Govern que el nuevo apeadero -situado entre los campos de fútbol del Constància y el Sallista- que tiene como objetivo principal prestar servicio a los usuarios del Hospital Comarcal

«Estam molt contents amb el treball que han realitzat tots i totes en les diferents àrees municipals, durant aquest any. Esperam que aquest primer contacte amb el món professional i l'experiència que han adquirit durant 12 mesos els hi faciliti l’accés a ofertes de treball de qualitat», assenyala la regidora de Formació i Ocupació, Xisca Barceló.

Així doncs, gràcies a aquest projecte 7 persones es varen incorporar a la plantilla de l’Ajuntament d’Inca el passat mes d’octubre. Durant aquests mesos, d’acord amb la seva formació, han treballat en les àrees municipals de Comunicació, Secretaria, Gestió Tributària. Cultura i Formació.

Aquest projecte, pel qual l’Ajuntament ha rebut una subvenció del SOIB de 257.850,60 €, està promogut pel SOIB i finançat amb el Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020, i la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

El PP de Inca pide al Govern que la nueva estación de tren de la ciudad lleve el nombre de ‘Constància-Hospital d’Inca’. Los populares remarcan que el Constància es un club histórico balear y un emblema para todos los inqueros e inqueras. El Partido Popular de Inca insta al Govern que el nuevo apeadero -situado entre los campos de fútbol del Constància y el Sallista- que tiene como objetivo principal prestar servicio a los usuarios del Hospital Comarcal, lleve el nombre de ‘Constància-Hospital d’Inca’.

Así lo ha expresado el regidor y portavoz del grupo popular, Pedro Mas, quien ha remarcado que “el Club Deportivo Constància es un club histórico balear y es un emblema para todos los inqueros e inqueras, y uno de los pocos que ha conseguido militar en Segunda División. Un club de nuestra ciudad que, además, justo el año pasado cumplió los cien años. Instamos al Govern que este apeadero lleve este nombre para rendir este homenaje y reconocimiento al Constància”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado