A Menorca, en Sergi Bueno va realitzar un competició bona
El Dojo Muratore Manacor va aconseguir classificar els 4 competidors durant la fase insular, la cita va tenir lloc al Poliesportiu Consolació de Ciutadella
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/10/2024 - 08:01:49
En Toni Sureda va participar com a àrbitre tenint una excel.lent actuació. El 16 de novembre tindrà lloc la fase sector est a Valencia. Els tres primers d'aquesta competició es guanyaran el lloc

El Dojo Muratore aconsegueix classificar dos competidors a la Fase Sector. El passat dissabte dia 19 d'octubre es va realitzar el Campionat de Balears sènior. La cita va tenir lloc al Poliesportiu Consolació de Ciutadella, arreplegant els millors competidors masculins i femenins de les illes. Es van acollir més de 50 competidors, tenint en compte els diferents pesos. El Dojo va aconseguir classificar els 4 competidors durant la fase insular.

A Menorca, en Sergi Bueno va realitzar un competició bona, sense poder culminar amb la classificació per la fase final ja que va perdre la final amb l'adversari de Menorca. Estant a la categoria júnior es podrà centrar amb la classificació per la seva categoria en els pròxims mesos.

En Biel va poder resoldre els combats de forma satisfactòria i es va proclamar campió de Balears. En Dani Mascaró al seu primer campionat de Balears sènior, a pesar de perdre el primer combat

En Joan Perelló i en Biel Galmés, els dos professors de club, es disputaven el mateix pes i categoria, la de -66kg. En Joan va perdre el primer combat, encara que va repescar i va disputar el combat pel bronze, el qual va perdre amb el company del Taikukan.

En Biel va poder resoldre els combats de forma satisfactòria i es va proclamar campió de Balears. En Dani Mascaró al seu primer campionat de Balears sènior, a pesar de perdre el primer combat i ser cadet, va aconseguir remontar i classificar-se com a campió de la categoría +100 kg. En Toni Sureda va participar com a àrbitre tenint una excel.lent actuació. El 16 de novembre tindrà lloc la fase sector est a Valencia. Els tres primers d'aquesta competició es guanyaran el lloc pel campionat d'Espanya.