Transmetem a través dels jocs i les juguetes durant aquesta època de Nadal
Felanitx: Un centenar d’actes omplen d’activitats les festes de Nadal del municipi i aquest dissabte dia 2 de desembre hi haurà l’encesa de llums a càrrec del Consell de la Infància
Rafel Rubio, regidor de Comerç i Emprenedoria, Indústria, Fires i Mercats del municipi de Felanitx ha presentat el programa que comença aquest mateix dissabte amb l'encesa de llums.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/11/2023 - 03:13:00
Per la seva banda, la regidora Marina Obrador, responsable de Joventut explica que "hem organitzat activitats pels infants més petits que serà el 22 de desembre, Jugam amb Nadal amb activitats i tallers

Un centenar d’actes omplen d’activitats les festes de Nadal del municipi. Aquest dissabte dia 2 de desembre hi haurà l’encesa de llums a càrrec del Consell de la Infància. L'Ajuntament de Felanitx ha preparat tot un seguit d'actes per omplir d'activitats tot el mes de desembre i fins a la festivitat dels Reis. En total hi haurà un centenar d'actes repartits en una vintena de dies i en tots els nuclis del municipi de Felanitx.

Rafel Rubio, regidor de Comerç i Emprenedoria, Indústria, Fires i Mercats del municipi de Felanitx ha presentat el programa que comença aquest mateix dissabte amb l'encesa de llums. Un acte que aquest any anirà a càrrec dels membres del Consell d'Infants del municipi. Rubio explica que "amb aquest acte iniciam la campanya de Nadal amb el lema Viu Nadal a Felanitx i on hi haurà cinc setmanes d'activitats fins en els Reis". "Hem intentat organitzar activitats per a totes les edats, de manera que tot el públic de Felanitx i aquells que ens visiten puguin trobar el seu espai dins els actes prevists".

Rubio manifesta que "els caps de setmana hi ha la majoria d'actes i cada cap de setmana hi haurà activitats infantils al municipi de Felanitx, però també hi haurà actes d'aquest tipus a Portocolom, s'Horta i Cas Concos".

Entre els actes destacats Rubio manifesta que "els caps de setmana hi ha la majoria d'actes i cada cap de setmana hi haurà activitats infantils al municipi de Felanitx, però també hi haurà actes d'aquest tipus a Portocolom, s'Horta i Cas Concos".

Per la seva banda, la regidora Marina Obrador, responsable de Joventut explica que "hem organitzat activitats pels infants més petits que serà el 22 de desembre, Jugam amb Nadal amb activitats i tallers als quatre nuclis urbans. Aquest mateix dia els més grans també poden optar a una sortida al Fantansy Museum de Palma", i com a complement als dies sense escola des de l'àrea de Joventut s'ha previst la Ludoteca de Nadal amb activitats, també als quatre nuclis dels 26 als 29 de desembre i del 2 al 5 de gener.

Així mateix, explica Obrador que "juntament amb l'àrea d'Igualtat duim a terme la campanya de Nadal Jugar ens fa iguals, on es vol fer reflexionar als pares, mares i nins i nines on el fet de jugar és per tots i no depèn de gènere i hem d'anar amb esment als estereotips de gènere que transmetem a través dels jocs i les juguetes durant aquesta època de Nadal".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado