L’acte ha comptat amb la presència de la batlessa de Felanitx, Catalina Soler
La I Gala de l’Esport Felanitxer premia els millors esportistes del municipi s’ha creat el guardó Guillem Timoner que ha recaigut en aquesta 1ª edició en la futbolista Mariona Caldentey
Premi Jove Promesa; Dunya Demas López. Premi Esport Individual; Antoni Vicens Siquier i Miquel Àngel Vicens Siquier en categoria masculina i Àngels Fiol Bonnín en femenina.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/08/2024 - 10:48:00
Els premis han estat atorgats per un jurat format per Tomeu Maimó, Maria Antònia Caldentey, Maties Adrover i Rosa Guillem Ripoll. Durant l’acte també hi ha hagut un espai per recordar la figura de Guillem Timoner

La primera Gala de l’Esport Felanitxer premia els millors esportistes del municipi. S’ha creat el guardó Guillem Timoner que ha recaigut en aquesta primera edició en la futbolista Mariona Caldentey. L'Ajuntament de Felanitx ha celebrat aquesta nit passada la primera edició de la Gala de l’Esport Felanitxer. Una fita que vol servir per reconèixer la tasca dels esportistes, clubs, entitats o persones que dediquen la seva vida a l’esport. En aquesta primera edició celebrada al Parc Municipal de sa Torre s’han premiat 53 esportistes individuals i 6 equips.

La Gala s’ha celebrat tot coincidint amb el primer aniversari de la mort del campió ciclista, Guillem Timoner. Així s’ha creat un premi amb el seu nom que en aquesta primera edició ha recaigut sobre la futbolista Mariona Caldentey. El guardó el recollí la mare i el germà de la futbolista de Felanitx. Aquest premi s’entregarà a la persona, esportista més destacat del darrer any.  La prova esportiva Triatló Internacional de Portocolom s’ha endut el guardó a Millor Prova Esportiva. Entre els premis destacats podríem assenyalar els de:

Premi al Millor Equip; Junior Femení Bàsquet Club Joan Capó. Premi Entrenador: Joan Obrador del Sala de Judo Felanitx. Premi a l’Entitat: Club Joan Capó Premi Llegenda: Guillem Timoner a títol pòstum.

Premi Jove Promesa; Dunya Demas López.

Premi Esport Individual; Antoni Vicens Siquier i Miquel Àngel Vicens Siquier en categoria masculina i Àngels Fiol Bonnín en femenina.

Premi al Millor Equip; Junior Femení Bàsquet Club Joan Capó.

Premi Entrenador: Joan Obrador del Sala de Judo Felanitx.

Premi a l’Entitat: Club Joan Capó

Premi Llegenda: Guillem Timoner a títol pòstum.

I així fins a completar el total d’esportistes premiats. Els premis han estat atorgats per un jurat format per Tomeu Maimó, Maria Antònia Caldentey, Maties Adrover i Rosa Guillem Ripoll. Durant l’acte també hi ha hagut un espai per recordar la figura de Guillem Timoner en el primer aniversari de la seva mort.

L’acte ha comptat amb la presència de la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, el director general d’Esports del Govern, Joan Antoni Ramonell, el conseller de Turisme del Consell Insular, José Marcial Rodríguez i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Felanitx, Toni Peña, entre altres membres del Consistori.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado