D’altra banda, el projecte d’obres contempla la supressió d’un carril de circulació
Inca reforma la Ronda Migjorn i impulsa un nou carril bici el pressupost base de licitació del projecte d’obres ascendeix a 604.013,69 €, IVA inclòs
Aquest nou carril bici estarà connectat amb els vials ja existents a la zona. Per tant, un cop finalitzades les obres es podrà circular pel carril bici d’un extrem (Poliesportiu Mateu Cañellas)
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/08/2024 - 04:58:00
Crist Rei) de la ciutat. El pressupost base de licitació del projecte d’obres ascendeix a 604.013,69 €, IVA inclòs. Es preveu que les obres comencin durant el mes de setembre i s’allarguin aproximament

Inca reforma la Ronda Migjorn i impulsa un nou carril bici . El nou vial per a bicicletes permetrà donar continuïtat al carril de Jaume I i Jaume II, i connectarà amb el passeig cívic que arriba fins a Binissalem. De forma paral·lela, es duran a terme tasques de reposició del paviment asfàltic de la Ronda Migjorn.

L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un nou projecte d’obres per la reposició del paviment asfàltic de la Ronda Migjorn i la implementació d’un carril bici en aquest carrer. D’aquesta manera, es pretén donar continuïtat al carril bici ja existent als carrers Jaume I i Jaume II, i enllaçar amb el nou vial cívic impulsat pel consistori inquer i construït pel Consell Insular de Mallorca, el qual arriba fins a Binissalem.

Inca-Palma per crear un carril bici de doble sentit, des de la cruïlla de la Ronda Migjorn amb la rotonda de la Gran Via Colom fins al final de la Ronda de Migjorn.

«Seguim donant passes fermes per millorar la mobilitat urbana al nostre municipi i, alhora, impulsar una mobilitat més sostenible. De forma paral·lela, perseguim seguir millorant la nostra ciutat perquè estigui en les millors condicions possibles i anam desenvolupant anualment un pla d’asfaltatge», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, l’objecte d’aquesta actuació és reparar i reposar el paviment asfàltic de la Ronda Migjorn que actualment es troba en mal estat, havent perdut en molts punts la seva capacitat portant i mostrant zones blandes que han de sanejar-se de manera que la nova fermesa quedi ben assentada.

D’altra banda, el projecte d’obres contempla la supressió d’un carril de circulació en sentit Inca-Palma per crear un carril bici de doble sentit, des de la cruïlla de la Ronda Migjorn amb la rotonda de la Gran Via Colom fins al final de la Ronda de Migjorn.

Aquest nou carril bici estarà connectat amb els vials ja existents a la zona. Per tant, un cop finalitzades les obres es podrà circular pel carril bici d’un extrem (Poliesportiu Mateu Cañellas) a l’altre (barriada de Crist Rei) de la ciutat. El pressupost base de licitació del projecte d’obres ascendeix a 604.013,69 €, IVA inclòs. Es preveu que les obres comencin durant el mes de setembre i s’allarguin aproximament dos mesos.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado