Inca
20 entitats juvenils celebren el tercer Plenari Jove d’Inca
Coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut, la sala de plens de l’Ajuntament d’Inca va acollir ahir vespre la tercera trobada d’entitats i associacions locals juvenils.
ajinca.net 14/08/2019 - 12:54:50

20 entitats juvenils celebren el tercer Plenari Jove d’Inca

Coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut, la sala de plens de l’Ajuntament d’Inca va acollir ahir vespre la tercera trobada d’entitats i associacions locals juvenils. Ha estat un esdeveniment molt participatiu, que ha comptat amb la implicació de 20 col·lectius de la nostra ciutat. 

Enguany, com a novetat, el Batle Virgilio Moreno va cedir la vara a Joan Pons, representant de l’Associació Únic. Pons va exercir el paper de Batle Jove durant la celebració del plenari, per decisió de tots els representants de les associacions juvenils.

Durant la celebració del Ple Jove s'han tractat de manera transversal temes que preocupen a la joventut inquera. S’han debatut diferents qüestions entorn de l’educació, l’oci, la igualtat i el medi ambient proposades per les diferents associacions. “Amb aquesta iniciativa ja consolidada volem conèixer les preocupacions i inquietuds dels joves per poder traslladar la seva visió en qualsevol tipus d’acció que es pugui dur a terme des del consistori”, ha explicat el regidor de Joventut, Andreu Caballero. Així doncs, per part de l'Ajuntament s’avaluaran totes les propostes acceptades i es donarà suport a les associacions i institucions per tal que puguin desenvolupar totes les iniciatives que siguin viables. 

A la trobada han estat presents les entitats: Noves Generacions del PP d’Inca, Probens, Batucada Renou d’Inca, Associació Illa de Cultura, Esplai s’Estornell, Associació Ink Jove, Educadora Comunitària d’Inca, Unidas Podemos, Juventudes de Vox, Mater Misericordiae, Jóvenes Ciudadanos, Joventuts Socialistes d’Inca, Creu Roja Joventut, Fundación Aldaba, Associació Únic, Agent d’Igualtat d’Inca, Més Joves, Gegants d’Inca, Quintos 2001 i Grup de Joves Breack. 

El Dia Internacional de la Joventut es commemora des del 1999, any que l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar aquesta celebració per promoure el paper dels joves com a actors estratègics del canvi i la generació de consciència. 


Reciente
Visto
Comentado