PIMECO
Coincidiendo con el inicio de la fase de participación pública de la Ley de Residuos balear y en plena celebración de Sant Sebastià.
Artà
L’Ajuntament d’Artà impulsarà els horts ecosocials i redefinirà la targeta ciutadana gràcies a la contractació de dos nous treballadors: un biòleg i un economista.
El PI
És una primera valoració de la zonificació presentada avui que, segons El Pi, també planteja dubtes sobre els llindars que diferencien els nuclis de zona 3 i 4 .
EUIB
Avui hem guanyat un combat. Un combat per una educació pública, gratuïta, de qualitat i feta pels estudiants.
STEI
S’oposa a la “reconversió” del cobrament de l’estiu per al personal interí.
Palma Futsal
Palma Futsal – Selección Balear, este viernes, en Manacor
EUIB
Les cadenes hoteleres han assegurat, a la fira de turisme FITUR, que aquest any serà un any de record pel que fa a xifres d'ocupació hotelera.
Capdepera
Els alumnes de l’IES Capdepera participen un any més a ICAPE, un projecte educatiu que té com a objectiu impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes.
Ses Salines
L’objectiu és promocionar els vestigis de la cultura fenícia del municipi per aconseguir una millor visibilitat i promoció.
Jornada “Movilización Alcohol y Menores”
Las propuestas han sido elaboradas y consensuadas por las más de 40 entidades que forman parte de la “Movilización Alcohol y Menores”
Página 1 de 1818
Reciente
Visto
Comentado
enquesta

¿Cree usted que el Ayuntamiento de Manacor y la SAM deben buscar soluciones urgentes para que la 2ª ciudad de Baleares tenga de una vez agua potable en los grifos para sus residentes?.

SI......Muy urgente, por salud y por derechos.
NO...Hay que hacer una alta inversión.
Es una utopía eliminar el exceso de nitratos.
Otras ciudades en igual situación la tienen.