Bàsquet Zona 5
Les cadets Zona 5 Silleria Llevant guanyen en un darrer quart espectacular.
L'equip Mini Zona 5 Bar Es Canyar també va fer un bon partit amb intensitat davant una defensa complicada del B.C. Santanyí (45-36).
clubbasquetzona 25/02/2020 - 13:23:36

Les cadets Zona 5 Silleria Llevant guanyen en un darrer quart espectacular.

L'equip més jove va fer un bon partit de les contra Muro (Premini Zona 5 Caixa Colonya), començant un poc despistades , però així com anava passant els minuts anaven millorant, al final un bon dia de bàsquet.

L'equip Mini Zona 5 Bar Es Canyar també va fer un bon partit amb intensitat davant una defensa complicada del B.C. Santanyí (45-36). Les nines se’n han resolt tot hi haver-ho de suar. Hem passat oficialment la fase de grups i començarem d’aquí a dues setmanes a competir en Lliga Preferent.

Per altre part les cadets Zona 5 Silleria Llevant van fer un partit estrany, davant el Bunyola, que han anat a remolc tot el partit menys el 4t període, que fent una gran defensa i creguent amb atac han aconseguit donar la volta al marcador, tot i guanyar seguim amb errades no forçades i un mal percentage de tirs lliures 12 de 26, això  només és millora fent més feina encara. (58-56).

Per acabar seguim insistint amb la nostra escoleta de bàsquet. Ja contam amb un grup de nins i nines de menys de 6 anys que disfruten del Psico-bàsquet cada dilluns i dimecres! Vos hi espera'm!

 

Reciente
Visto
Comentado