Santanyí
200 nins i nines del municipi de Santanyí participen en les escoles d’estiu organitzades pel departament de Joventut
Com cada any la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí ha treballat de valent per preparar un estiu divertit i entretingut per a tots els nins i nines del municipi.
ajsantanyi.net 20/07/2023 - 13:49:08

200 nins i nines del municipi de Santanyí participen en les escoles d’estiu organitzades pel departament de Joventut

Com cada any la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí ha treballat de valent per preparar un estiu divertit i entretingut per a tots els nins i nines del municipi, i especialment perquè les famílies tinguin com organitzar-se durant la temporada estiuenca. A final de juny es van posar en marxa les Escoles d’Estiu de Cala d’or i Santanyí, i durant els mesos de juliol, agost i setembre estaran en funcionament. En total hi ha hagut més de 200 inscripcions entre l’escola de Cala d’Or i la de Santanyí.

Des de l’Ajuntament de Santanyí es fa un gran esforç perquè les famílies puguin organitzar-se, i que els fills de les moltes famílies que els pares fan feina, disposin d’un servei que els ajudi durant l’estiu. S’ha de tenir en compte que el consistori fa una important despesa econòmica perquè les famílies no hagin d’assumir tota la despesa. A més, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí, també ha organitzat diferents activitats per a nins i nines de totes les edats, a més de l’escola d’estiu. Així, els al·lots també s’han pogut apuntar a campaments, excursions, sortides en bicicleta, en barca, a parcs aquàtics, tallers, etc.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat l’escola d’estiu que des de fa uns anys s’organitza a l’IES Santanyí, amb la regidora d’Educació, Francesca Vidal. Segons Maria Pons, “l’Ajuntament de Santanyí fa un gran esforç cada any per donar resposta a una necessitat de les nostres famílies. Un municipi com el nostre, on molta gent viu del turisme, necessita que les institucions els hi doni suport per compaginar vida laboral i familiar. Així que des del consistori posam tot allò que podem perquè els nostres nins gaudeixin de l’estiu i els pares tinguin la seguretat que estan en bones mans”.

 

Reciente
Visto
Comentado